Connect with us

Revistateo.ro

O mama trece prin clipe infioratoare, dupa ce copilul i-a murit dupa o banala baie. Cauza decesului este cumplita. Toti parintii ar trebui sa citeasca asta!

Diverse

I-a făcut copilului o baie banală, apoi micuțul a murit. A aflat apoi că făcuse o mare greșeală. Mare atenție la asta!

Cassandra Jackson a fost devastata de durere dupa ce fiul ei, Johnny, a murit la varsta de doar 10 anisori, in propriul pat, dupa ce facuse baie in piscina.

Femeia s-a dus impreuna cu baietelul la piscina, unde au facut baie si au inotat. Cassandra spune ca fiul ei a mers, apoi, cu ea acasa, mentionand ca baiatul i-a spus ca se simte obosit. Ea nu a vazut nimic iesit din comun la el, crezand ca este normal ca dupa o zi de inot sa se simta obosit.

Johnny s-a dus la culcare, iar cand mama sa s-a dus sa vada ce mai face, l-a gasit in stare de inconstienta, avand o substanta de culoare alba la gura.

Disperata, femeia s-a dus cu baietelul la spital, insa medicii nu au mai putut face nimic si au pronuntat decesul. Autopsia a scos la iveala faptul ca motivul mortii a fost inecul secundar.

Potrivit webmd.com, inecul secundar se produce atunci cand organismul si creierul „simt” ca apa va fi inhalata direct in plamani si poate surveni atat la copii, cat si la adulti. P

otrivit medicilor, apa nu reuseste, de fapt,  sa ajunga in plamani, ci provoaca un spasm al corzilor vocale, care incep sa se inchida si sa blocheze caile aeriene, astfel incat devine foarte greu sa respiri.

Doctorii avertizeaza ca cei mai predispusi la inec secundar sunt copiii, deoarece sunt mai mici.

Semnele acestei afectiuni letale se observa la cateva minute dupa ce copilul a iesit din apa si includ tuse, durere in piept, probleme respiratorii, oboseala extrema si schimbari comportamentale (cum ar fi iritabilitatea crescuta).

Medicii spun ca atunci cand observi aceste simptome la copilul tau, este cel mai bine sa te duci la urgenta si sa treci peste consultul unui medic pediatru.

Citeste si: Anunțul care a șocat lumea: „Sylvester Stallone a murit”. Ce s-a întâmplat cu actorul

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top