Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Cazul William Robertson ne arată că trăim într-o lume fără sentimente

Cazul William Robertson ne obligă să privim lumea în ochi și să recunoaștem toate hibele ei, să îndreptăm greșelile pe care le facem poate fără să vrem zi de zi.

William avea 7 ani când a încercat prima oară să își ia viața. A suferit abuzuri în copilărie, iar planul lui sinucigaș a fost pus la cale punct cu punct în timp ce alți copii se preocupau de jocurile copilăriei.

William este tată acum și a vrut să își spună povestea pentru ca toți părinții să aibă grijă mai bine de copiii lor.

S-a născut în Glasgow, Marea Britanie într-o familie săracă. La vremea când avea 7 ani, rivalitățile dintre bandele de cartier erau uriașe și îl afectau și pe el.

William a vorbit pentru The Sun despre lucrurile care i-au marcat viața dându-ne tuturor mai multe lecții de viață.

„Aveam parte de multă violenţă. Membrii bandelor mă aşteptau chiar şi la şcoală, când ieşeam. Alergam de teamă, uneori, de teamă că voi muri. Am multe cicatrici pe corp.”, a povestit el.

Mama lui se chinuia zilnic să facă rost de bani de mâncare și să plătească lunar chiria lucrând în mai multe locuri. Și-a neglijat, fără să vrea, copilul. William a fost victima unei grupări care racola copii de pe stradă și îi implica în tot felul de activități infracționale.

„Aveam parte de multă bătaie. Eram bătut şi băteam în permanenţă. Am fost lovit cu sticle, cu cărămizi, de toate. Când aveam 8 ani înjunghiasem pe cineva cu un obiect ascuţit”, a mai spus William.

„Ştiam doar să mă bat. Aşa crescusem. Ieşeam în oraş cu grupuri mai mari şi stârneam scandal, ne luam la bătaie cu oamenii prin baruri. Eram alergaţi cu săbii aproape zilnic. Nu-mi păsa prea mult dacă trăiesc sau mor pe atunci, ştiu doar că îmi lipsea curajul să mă spânzur, de asta îmi era teamă”, a adăugat bărbatul pentru The Sun.

„Am văzut în naşterea fiicei mele un motiv bun pentru a mă renaşte”, a mai spus el, astăzi fiind recuperat după traumele copilăriei și vorbind cu detașare și multă înțelepciune despre tot ce a trăit.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top