Connect with us

Revistateo.ro

O mama isi filma copilul. Ce lucru SOCANT a vazut pe filmulet. Cine era langa baietel

Diverse

Silvia își filma copilul când se juca liniștit. Când s-a uitat pe filmare și a văzut ce era lângă băiețel, a ÎNCREMENIT!

O mamica pe nume Silvia a vrut sa vada de ce copilul ei se poarta ciudat. S-a ascuns in gradina si l-a urmarit de cateva ori.

A vazut ca vorbeste singur. La un moment dat, acesta disparuse pentru cateva secunde, iar apoi aparea din nou in bucatarie si se juca singur. Era extrem de fericit si de fiecare data cand apareau parintii in preajma, baietelul era indispus.

Intr-o zi, mama baiatului s-a gandit sa il filmeze pentru a intelege comportamentul baietelului. La un moment dat, in videoclip a aparut o creatura mica. Alerga langa copil, iar baiatul nu parea deranjat sub nicio forma. Imaginile postate de Silvia in anul 2011 fac si acum inconjurul lumii.

Teorii controversate

Imaginile care au surprins aparitia creaturii au nascut tot felul de teorii, care mai de care mai halucinante. Unii spun ca era o jucarie care a prins viata, altii sustin ca este o creatura venita din afara spatiului terestru sau o forma de viata necunoscuta pana acum de oamenii de stiinta. Va prezentam mai jos imaginile socante. Atentie! Va pot afecta emotional.

Care este parerea ta? Crezi ca exista astfel de fiinte? Ce poate fi ciudatenia care apare in videoclip? O fi un extaterestru mic sau un animalut necunoscut? Femeia garanteaza ca nu a trucat nicio secunda din filmulet.

Te-ar putea interesa și: Un bărbat s-a prezentat cu o fetiță de 12 ani la urgențe: „Ce s-a întâmplat, a răcit?” Răspunsul bărbatului este șocant. Ce avea fata

Cazul care i-a șocat și pe medici! Un bărbat, în vârstă de 40 de ani, s-a prezentat de mână cu o copilă de 12 ani, la urgențe. Medicul îngrijorat a întrebat ce are micuța, bănuind că este răcită. Răspunsul bărbatului a venit imediat și l-a lăsat pe medic cu gura căscată.

Cine era copila și ce pățise

Medicul nu se aștepta la ceea ce a urmat! Omul i-a răspuns pe un ton grav că aceea nu este fetița lui, ci chiar soția lui. Dar asta nu este tot; bărbatul voia ca doctorii să verifice evoluția sarcinii. Copila de 12 ani era însărcinată!

Personalul s-a conformat, dar în același timp au chemat și Poliția, pentru că totul li s-a părut a fi extrem de ciudat. Acum oamenii legii încearcă să dezlege misterele acestei povești șocante, din China.

Din fericire cea mică este într-o stare de sănătate foarte bună, iar sarcina evoluează normal, fără a-i pune în pericol viața.

Citește și: Si-a taiat degetul mic si il poarta ca pe un pandantiv! E socant de ce a facut tanara un asemenea gest. Imaginile sunt greu de privit

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Diverse

To Top