Connect with us

Revistateo.ro

Brigitte Nielsen a născut la 54 de ani

Staruri

Brigitte Nielsen a născut la 54 de ani

Cunoscuta actriță și fostul model internațional Brigitte Nielsen a născut la vârsta de 54 de ani. A adus pe lume o fetiță căreia i-a găsit deja și un nume.

Brigitte, fericită cu al cincilea copil

Femeia a născut vineri, dar abia acum a postat prima fotografie cu fetița ei. Pe micuță o cheamă Frida, iar actrița este extrem de fericită mai ales că nu își imagina niciodată că va deveni mamă la o vârstă la care multe femei sunt deja bunici.

Într-o fotografie postată pe o rețea online de socializare, vedeta apare într-un spital. Este înconjurată de baloane și flori și o leagănă pe Friduța: „Frida, micuța noastră prețioasă. Dragostea noastră sinceră”, a scris Brigitte în descrierea pozei.

Frida e primul copil cu cel de-al cincilea soț, Mattia Dessi, mai mic decât ea cu 15 ani. Actrița mai are 4 copii cu foștii ei parteneri. Nielsen a fost căsătorită și cu Sylvester Stallone.

CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, despre ziua în care a născut

A născut Lavinia de la Mireasă pentru fiul meu

Brigitte este una dintre cele mai cunoscute actrițe și fotomodele de origine daneză. în anul 1985 și-a început cariera în actorie. Primul ei rol a fost cel din „Red Sonja”, alături de Arnold Schwarzenegger. În același an s-a măritat cu Sylvester Stallone, colegul și prietenul lui Arnold.

Brigitte nu a fost cunoscută doar datorită rolurilor sale și a participării în diferite pictoriale de modă, ci și din cauza scandalurilor amoroase. Viața ei intimă tumultuoasă a reprezentat un subiect de mare interes pentru presă, mai ales după ce a devenit nevasta lui Stallone.

A fost dependentă de alcool, iar în anul 2007 s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare. După externare, a stat departe de alcoool și și-a refăcut viața alături de soțul ei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top