Connect with us

Revistateo.ro

Bizar

Semnificațiile semnelor din naștere

Ce semnificații au semnele de naștere? Specialiștii Mihai Voropchievici și Lidia Fecioru au dezvăluit câteva din secretele acestora.

„Părerile sunt împărțite. Oameni mai școliți au căutat explicații pentru aceste semne. Nu e recomandată să fie mai mare de 2 centimetri. Dacă sunt mai mari, apar sub forma unui stigmat. Sunt conotații mai dure, mai diabolice.

Mama mi-a spus că a intrat o dată într-o băcănie. Acolo erau prea multe adunate. Băcanul avea niște măsline grecești extraordinare.

Mama i-a zis să desfacă repede cutia că are pofte și vrea o măslină. Superstițiile doamnelor… Poftele…

Minunea a fost că în momentul în care a desfăcut cutia, mama a luat-o din zbor, cea mai mare măslină. A mâncat cu poftă extraordinară și de acolo se zice că aș avea acel semn de mamă la picior. Asta ca fapt divers.

Un prieten bun are chiar pe șodul drept, ca și cum ar fi pictat un strugure. Copilul ăsta a dat de multe încercări în viață.

CITEȘTE ȘI: Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici, despre senzația de deja vu și visele premonitorii

Cum scapi de alunite, fara interventie chirurgicala. Remedii populare la indemana tuturor

Mărimea și culoarea contează foarte mult. Sunt galbene, roșii, maronii, gen cafea cu lapte și închise, spre negre.

Cele galbene aduc fericire în dragoste și căsnicie. Cei cu alunițele roșii au ghinioane și necazuri. Culoarea cafelei cu lapte înseamnă noroc la bani. Cele maronii, închise sau negre vin cu căsnicii fericite și mulți copii.

Atenție la alunițele care apar la expunerea de mare durată la soare. Se spune că oamenii foarte norocoși au peste 100 de alunițe.

Alunițele negricioase sau crăpăcioase sunt cele mai periculoase. Acele semne mai negre cu fire de păr pe ele pot fi canceroase. Zona în care ies alunițele contează. Poate fi un semn matern unde se păstrează celula canceroasă. La cele materne nu se umblă pentru că sunt genetice.

Dacă avem aceste alunițe să nu umblăm la ele”, au explicat Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici la Antena 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Bizar

To Top