Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Pești. Se anunță o săptămână interesantă pentru acest semn zodiacal. Se vor întâmpla evenimente deosebite din punct de vedere sentimental și nu numai. Iată ce îți rezevă astrele în această săptămână.

Horoscop săptămânal 9 – 15 iulie 2018 Pești

Săptămâna va fi una frumoasă pentru Pești. Din punct de vedere sentimental, lucrurile se vor așeza. Cei care nu sunt într-o relație își vor găsi jumătatea. În ceea ce îi privește pe cei ce au o relație în prezent, putem spune că își vor rezolva conflictele în sfârșit.

Horoscopul săptămânal integral

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

În această săptămână, Peștii vor găsi puterea interioară pentru a trece peste micile obstacole care le apar în cale. Nu își vor pierde dispoziția bună și nici încrederea în propriile forțe. Tocmai de aceea nu se vor lăsa doborâți de ceea ce le-ar putea întuneca unele momente ale zilelor care urmează.

Peștii aleg să vadă numai partea bună a oricărei situații în această săptămână. Asta este cum nu se poate mai bine. Au nevoie de așa ceva pentru a avea acea pace interioară care le-a lipsit în ultima vreme.

Din punct de vedere financiar, lucrurile sunt neschimbate. Nu vor avea loc evenimente majore care să schimbe într-un fel sau altul situația financiară a acestor nativi. Vor munci la fel ca până acum și rezultatele muncii lor se vor vedea și din punct de vedere financiar, ca până acum. Situația financiară a Peștilor se va schimba spre finalul anului.

Ar fi ideal dacă ți-ai face timp și pentru familie în această săptămână. Simți că îți lipsesc momentele petrecute alături de cei dragi. Parcă a trecut o veșnicie de când nu ați mai mers undeva împreună, de când nu v-ați mai simțit ca o familie. Ar fi momentul să faci ceva în acest sens. Vei vedea că te vei simți mult mai bine după ce vei petrece timp prețios alături de cei dragi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top