Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Lunar

Horoscop lunar noiembrie 2018 Pești

Horoscop lunar noiembrie 2018 Pești. Pentru tine această lună este una care te va motiva să faci doar ceea ce îți place. Este momentul să mergi mai departe indiferent de inhibițiile tale.

Horoscop lunar noiembrie 2018 Pești

Luna aceasta va veni cu un respiro binemeritat. Vor apărea tot felul de momente extrem de importante pentru tine, momente care te vor face să schimbi lucruri care să te ajute să evoluezi, să te dezvolți frumos.

Perioada 6 – 12 noiembrie va fi una plină de lucruri bune care se vor produce brusc în viața ta. Vei fi extrem de încântat să vezi cum vei împăca utilul cu plăcutul și cum vei reuși să relaționezi cu persoanele din jur.

Nu uita că ai fost multă vreme sub protecție divină, că din 2016 încoace ai avut parte de succese și că e normal ca uneori nu toate să iasă așa cum visezi. Iată că din noiembrie revii pe val și te bucuri de tot ce e mai frumos de la viață.

Din punct de vedere profesional vei avea parte de noi provocări și le vei dovedi tuturor că poți să faci mai mult decât scrie în fișa postului și nu ca pe o obligație, ci ca pe o dorință de a te autodepăși.

Cu iubirea stai bine. Momentele cu partenerul de viață te vor face să vibrezi, să simți totul la intensitate, să riști indiferent ce se întâmplă sau indiferent ce spun cârcotașii despre relația voastră.

Trebuie să acorzi o șansă relației tale, să acorzi o șansă iubirii, sentimentelor, idealurilor în care credeți amândoi și care vă țin aproape.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top