Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Pești. Săptămâna debutează pentru nativii zodiei Pești cu mai multe probleme cărora trebuie să le găsească rapid o soluție pentru a nu intra în bucluc. Prezența de spirit este extrem de importantă în această săptămână.

Horoscop săptămânal 15 – 21 octombrie 2018 Integral
Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul în : BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Problemele nu par să te ocolească în aceste zile, mai ales dacă ai niște treburi nerezolvate din trecut. Fie că este vorba despre o relație pe care nu ai încheiat-o în termeni tocmai amiabili sau au făcut niște greșeli la serviciu, zilele acestea s-ar putea să fii tras la răspundere pentru ele.

Ar trebui să vezi partea plină a paharului și să încerci să le rezolvi pe toate rând pe rând și să nu mai lași anumite lucruri să treacă pe lângă tine fără să te preocupi serios.

Cât despre carieră, urmează o săptămână extrem de interesantă pentru tine și trebuie să știi cum să îți faci planurile ca totul să iasă în favoarea ta. Unii nativi ar putea primi o propunere de promovare sau de schimbare a locului de muncă.

Acest lucru va însemna, însă, că vei avea din ce în ce mai puțin timp pentru viața personală, așa că pune lucrurile în balanță înainte să te hotărăști ce vei face. Gândește-te bine la toate responsabilitățile pe care le vei avea și vezi dacă ești omul potrivit.

Petrece mai mult timp cu persoana iubită

Persoana iubită are nevoie zilele acestea mai mult ca oricând de gesturile tale de tandrețe, așa că nu te zgârci cu gesturile frumoase. În cazul în care sunteți împreună de puțin timp, pregătește-i surprize de care să vă bucurați împreună. O cină romantică, o ieșire la film sau la cumpărături vă va aduce amândurora zâmbetul pe buze. Veți avea ocazia să vă cunoașteți mai bine și să creați amintiri frumoase împreună.

Fii mai atent la problemele de sănătate din trecut, pentru că ar putea reveni la finalul săptămânii. Ai mai multă grijă la ce mănânci și adoptă un stil de viață mai sănătos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top