Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar octombrie 2018 Pești

Horoscop Lunar

Horoscop lunar octombrie 2018 Pești

Horoscop lunar octombrie 2018 Pești. Nativii zodiei Pești se trezesc în această lună în fața unor decizii care le schimbă viața pentru totdeauna.

Apasă pe zodia ta pentru a citit horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Cei care sunt într-o relație își pot face curajul în această lună să facă publică această relație și să îți asume relația în care s-au implicat. Unii se pot căsători, pot exista cereri în căsătorie și totul va fi liniștit din acest punct de vedere. Marte îi ajută pe nativii zodiei Pești să își exprime mai bine sentimentele, să creeze o conexiune puternică pentru următoarea perioadă cu partenerul de viață și să învețe să iubească din nou.

Fii pregătit pentru aceste schimbări din punct de vedere sentimental, pentru că ele vor veni, cu siguranță. Acordă-i mai mult timp persoanei care te face să ai fluturi în stomac și încearcă să afli zi de zi lucrurile care îi plac, dar și lucrurile care îi displac. Este luna în care te vei regăsi și vei primi lecții importante de la viață.

Pe la mijlocul lunii octombrie, ar fi bine să eviți conflictele cu persoana iubită, dar și cu cei de la serviciu. Niște probleme financiare nu le dau pace nativilor zodiei, care s-ar putea să le reproșeze celorlalți această situație.

În cazul în care ai oferit niște bani împrumut, încearcă să îi recuperezi cât mai repede și să îi folosești pentru lucrurile pe care le ai de cumpărat, mai ales la finalul lunii, când pot apărea niște lucruri neprevăzute în familie.

Nu se recomandă schimbări la nivelul carierei în luna octombrie

Nu se anunță vești prea bune pe planul carierei, mai ales pentru cei care nu au o slujbă care să îi împlinească. Șansele de a găsi ceva nou sunt minime, cel puțin până la finalul lunii. Însă, decât nimic, mai bine ar fi să își îndeplinească îndatoririle cu succes și să nu se implice în discuții inutile la locul de muncă.

Ai grijă la afecțiunile mai vechi care te-au pus pe bară în trecut, pentru că sunt șanse să revină. Fii atent la ce îți transmite corpul și ai mai multă grijă de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top