Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 29 octombrie – 4 noiembrie 2018 Pești. Pentru nativii zodiei Pești a venit momentul ca să dea niște explicații zilele următoare și să lucreze mai mult la lucrurile care nu merg tocmai în viața lor.

La serviciu, s-ar putea ca zilele următoare să simți că bați pasul pe loc și că lucrurile nu merg tocmai așa cum ți-ai dori tu. Poate că primești mult prea multe responsabilități și nu te încadrezi în timp ori alți colegi muncesc mai puțin, iar tu trebuie să te ocupi și de sarcinile lor.

Aceste lucruri trebuie lămurite încă de la începutul săptămânii cu superiorii, deoarece s-ar putea să fii tras la răspundere pentru niște întârzieri.

S-ar putea să stai suplimentar la muncă și să te simți extenuat la sfârșitul săptămânii, așa că vei avea nevoie de un weekend prelungit în care să te refaci și să le acorzi atenția cuvenită și persoanelor dragi.

Nu se anunță vești prea bune despre bani. Poate că săptămâna aceasta va trebui ca tu să dai niște bani și nu vei avea prea multe oportunități să îți mărești bugetul. Însă vei încerca să te implici în niște afaceri. Se recomandă să fii prudent cu manevrarea, mai ales, a economiilor. Nu vrei să te prindă iarna fără bani în buzunar și să îți pară rău pentru ce ai fi putut face cu ei.

Surprize extraordinare din partea persoanei iubite

Cât despre relația cu persoana iubită, anumite adevăruri ar putea ieși la iveală zilele trecute. Niște secrete din trecut pot destrăma niște relații sau le pot face mai puternice pe altele. De voi depinde cum gestionați veștile neașteptate.

Alți nativi trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții lor cu persoana iubită, mai ales cei care sunt în relații de puțin timp și ajung să se cunoască. Pot abea loc declarații de dragoste și surprize în cuplu.

Se recomandă mai multă grijă la starea de sănătate pentru că îți poate juca feste zilele acestea dacă nu te ocupi mai mult de tine.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top