Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 6 - 12 august 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Pești

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Pești. Ce a fost mai greu, a trecut. Cam acesta este sloganul care descrie perfect săptămâna pentru tine.

Horoscop săptămânal 6 – 12 august 2018 Pești

Vor fi câteva zile, în special marți și miercuri, când te vei gândi la anumite lucruri pe care le-ai făcut și care acum produc efecte. Nu e vorba neapărat dacă ele au fost făcute cu rea intenție sau din simțul dreptății, ci despre oportunitatea de a le face în anumite momente.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 6 – 12 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vei descoperi încă o dată această latură impulsivă a ta și poate ar fi bine să stai mai mult de vorbă cu tine, cu un prieten sau chiar cu un psiholog.

Oricum, oricâte gânduri negative ți-ai face acum ce trebuie spus cu vehemență e că tot ce e mai rău a trecut deja, așa că privește înainte cu maximă încredere.

De altfel, din punct de vedere profesional primești câteva vești excepționale în ajunul zilei de joi. S-ar putea să fii mutat într-un alt sector al jobului tău (un alt departament, undeva mai sus sau cine știe, vei coordona o echipă mai mare pentru bani mai mulți):

Din punct de vedere amoros lucrurile stau foarte bine. Se poate spune că toată săptămâna aceasta vei simți un soi de dependență față de sufletul tău pereche și el va răspunde nevoilor tale sufletești și fizice.

Veți comunica foarte bine asta și pentru că tu îți schimbi atitudinea față de el. Nu te vor mai deranja micile gafe pe care persoana iubită le va face pentru că nevoia de a fi lângă tine va fi atât de puternică încât vei considera că nu merită să strici momentele frumoase doar pentru că iubitul sau iubita și-a lăsat hainele prin toată casa sau nu a spălat vasele.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top