Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 30 iulie - 5 august 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Leu

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Leu. Săptămâna post eclipsă totală de Lună aduce Leilor ceea ce nu credeau niciodată că li se va întâmpla.

Horoscop săptămânal 30 iulie – 5 august 2018 Leu

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Din punct de vedere emoțional, luna august debutează cu trăiri puternice și experiențe de nedescris. Vei avea parte de o serie de situații din care vei ieși cu bine.

Sunt acel tip de experiențe necesare, acele dușuri scurte și reci care te aduc cu picioarele pe pământ. Unele probleme de natură afectivă vor fi provocate de persoane dragi ție, de rude ori de cei mai buni prieteni.

Vei avea parte de unele dezamăgiri, însă ele erau de așteptat. Unii oameni au fost aproape de tine doar cu vorba, căci faptic nu ai avut parte de sprijinul lor.

Din punct de vedere financiar, situația se ameliorează. Primești bani din proiecte individuale și ești încurajat să continui business-uri pornite pe plan personal.

Acele afeceri pe care le mânuiești tu cu creativitatea ta sunt cele mai profitabile în luna august, deci e cazul să începi ceva în acest sens ori să continui cu și mai multă determinare proiectele dragi sufletului tău.

Cel mai bine stai la capitolul amoros. Dragostea ne schimbă pe toți, iar ție îți va oferi o serie de motive de bucurie. Partenerul de viață te va surprinde cu tot felul de cadouri care mai de care mai neașteptate.

Vei avea multe de învățat de la persoana iubită, care te va consilia din multe puncte de vedere. Totul se va schimba în bine pentru tine, iar banalele certuri cu alesul inimii vor dispărea complet. Va fi lapte și miere.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top