Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Leu. Dragostea bate la poarta inimii tale la începutul lunii septembrie! Săptămâna cuprinde primele două zile din toamnă, zile extrem de benefice pentru a începe o nouă relație de amor.

Horoscop săptămânal 27 august – 2 septembrie 2018 Leu

APASĂ pe zodia ta pentru a citi horoscopul pentru zodia ta: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Vei avea parte de niște momente în care vei simți din nou ce înseamnă să ai fluturi în stomac, ca într-un serial cu adolescenți care se îndrăgostesc la prima vedere!

Cupidon își face treaba și a pus deoparte ce e mai bun pentru tine, deci trebuie să te pregătești sufletește pentru câteva clipe romantice, de ce nu, poate chiar la malul mării, la răsăritul soarelui, asta dacă ți-ai planificat weekendul pe plajă.

Totodată, până pe 1 septembrie vei fi nevoit să faci tot felul de drumuri neplăcute. Afli că o persoană are nevoie de ajutorul tău sau s-ar putea chiar să faci niște vizite la spital. Cine știe, poate uneia dintre prietenele tale îi vine sorocul săptămâna asta, deci pregătește primul cadou pentru bebelușul ei.

Alte drumuri sunt legate de rezolvarea unor probleme financiare. Niște plăți întârziate te vor duce pe nebuloasele căi ale birocrației și din acest punct de vedere trebuie să te pregătești psihic, adică să ai cu tine toată răbdarea din lume!

Apar și câteva vești neplăcute. Unele promisiuni făcute de prieteni sau superiorii de la locul de muncă sunt încălcate una câte una. Vei da față cu ce înseamnă perversitatea umană și va trebui să iei măsuri.

Nu îți mai pune baza în nimeni de acum înainte. Învață să tragi doar pentru tine oricât de mult te-ar critica alții și ar judeca egoismul tău. Până la urmă, tu contezi cel mai mult pentru tine. Aceasta e realitatea.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top