Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Pești

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Pești

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Pești. Pentru nativii zodiei Pești urmează o săptămână în care se vor preocupa mai mult de banii care intră în casă. Din acest motiv, Peștii petrec întreaga săptămână făcând calcule și poate și drumuri pe la bănci pentru a primi unele împrumuturi și pentru a face câteva cumpărături importante.

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Lucrurile merg bine pentru tine în această săptămână, iar Luna Plină de marți te favorizează să obții toate lucrurile pe care ți le dorești. Ești capabil să scoți bani și din piatră seacă dacă îți propui acest lucru. Profită de toate oportunitățile care ți se oferă în aceste zile, deoarece nu te vei mai întâlni curând cu ele.

Cei care își caută un nou loc de muncă pot primi vești bune la mijlocul săptămânii, iar serviciul pe care îș vor găsi le va aduce multă satisfacție. Fii îndrăzneț și caută să obții orice beneficiu posibil pentru tine.

În plan sentimental și familial, lucrurile care se întâmplă în jurul tău îți oferă satisfacție. Ai parte de câteva zile liniștite cu cei dragi, iar la finalul săptămânii poți primi niște vești foarte bune din partea cuiva apropiat. Poate fi vorba despre vestea unei sarcini sau despre o căsătorie, cu siguranță că vei avea o zi mai bună după ce auzi aceste vești.

Nativii zodiei Pești primesc niște sfaturi importante de la cineva mai în vârstă

Pentru a cimenta relația, mai ales dacă ești de puțin timp cu cineva, o ieșire în doi este un bun prilej pentru a vă descoperi mai bine unul pe celălalt și pentru a vă cunoaște tabieturile și lucrurile care vă fac.

Niște sfaturi din partea cuiva mai în vârstă îți vor prinde foarte bine pe la mijlocul săptămânii, mai ales dacă ai de luat decizii importante.

În aceste zile ar trebui să acorzi mai multă atenție sănătății și să faci niște analize medicale, să te odihnești mai mult.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top