Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 24 - 30 septembrie 2018 Leu

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Leu. Poți răsufla ușurat. În sfârșit lucrurile se rezolvă și scapi și de problemele cu banii.

Horoscop săptămânal 24 – 30 septembrie 2018 Leu

APASĂ PE ZODIA TA PENTRU A CITI HOROSCOPUL INTEGRAL: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI
Luni și marți trebuie să faci multe drumuri în interes de serviciu. Vei face o serie de alegeri esențiale, necesare pentru a îndrepta situația ta profesională și financiară totodată.

Vei ajunge în niște locuri încărcate cu amintiri frumoase, niște locuri a căror energie îți vor da tot felul de stări.

Nu e exclus ca unele locuri prin care vei fi nevoit să treci să te și întristeze, însă ai norocul că vor veni momente care nu îți vor da timpul necesar să plângi.

Adevăratele frământări vor apărea din cauza relației tale de iubire. Unele reproșuri mai vechi revin în viața voastră de cuplu și te deranjează modul în care comunicați. Trebuie să rezolvați și asta.

Vei avea parte de o serie de situații din care vei ieși cu bine.

Sunt acel tip de experiențe necesare, acele dușuri scurte și reci care te aduc cu picioarele pe pământ. Unele probleme de natură afectivă vor fi provocate de persoane dragi ție, de rude ori de cei mai buni prieteni.

Vei avea parte de unele dezamăgiri, însă ele erau de așteptat. Unii oameni au fost aproape de tine doar cu vorba, căci faptic nu ai avut parte de sprijinul lor.

Din punct de vedere financiar, situația se ameliorează. Primești bani din proiecte individuale.

Acele afeceri pe care le mânuiești tu cu creativitatea ta sunt cele mai profitabile în luna august, deci e cazul să începi ceva în acest sens ori să continui cu și mai multă determinare proiectele dragi sufletului tău.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top