Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Leu

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Leu.Săptămâna va fi una de foc pentru Leu. Sentimentul acela pe care oamenii il au cand ii ia transpiratia va fi laitmotivul perioadei cuprinse intre 2 – 8 iulie.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 Leu. Drumuri multe, multe oportunitati de schimbare reala

Leul va trebui sa se deplaseze de foarte multe ori, mai ales in prima jumatate a lunii. Multe din lucrurile pe care vrea sa le realizeze se pot pune in practica doar in anumite localitati, unele mai apropiate, altele mai indepartate de domiciliul sau.

Horoscop săptămânal 2 – 8 iulie 2018 INTEGRAL pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta oentru a citi horoscopul: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI

Săptămâna este una oportuna pentru Leu in care poate sa faca schimbari importante. De la 10 iulie incolo se duce tot norocul, iar trenurile pe care le-a ratat pana acum se vor intoarce abia prin 2019.

Multe termene-limita

Ceasul ticaie aproape in fiecare zi pentru acest nativ. Vor aparea multe termene-limite atat in ceea ce priveste relatia de iubire cat si profesia. Leul trebuie sa dea dovada de multa maturitate in orice tip de relatie. Spiritul sau recalcitrant ii poate aduce deservicii. Va fi nevoit sa invete sa renunte la orgolii si sa devina mai empatic.

Discutii aprinse pe teme ideologice

Leul va fi angrenat intr-o serie de dispute pe teme ideologice. Va descoperi cat de spiritual este si isi va asuma cu vehementa viziunea lui despre lume, despre viata, despre politica, despre religie.

Multe persoane ar putea fi surprinse de credintele adevarate ale Leului, mai ales ca nu isi arata adevaratele ganduri si nu le permite celor din jur sa ii vada sufletul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top