Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Pești

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Pești. Pentru tine urmează adevărata vacanță abia acum. E momentul să te bucuri de zilele însorite de august.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 Pești

Primele zile din săptămână te aduc cu picioarele pe pământ și îți arată că uneori, exact acele greșeli impardonabile te fac să te trezești.

Horoscop săptămânal 13 – 19 august 2018 pentru fiecare zodie

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 18 – 19 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Vor fi câteva dușuri reci prin care vei trece, dar asta te va ajuta foarte mult mai ales că te pregătești de câteva zile de vacanță unde trebuie să mergi descărcat de orice emoție negativă, gata să primești tot ce e pozitiv și frumos de la viață.

În vacanță în care mergi cu mult entuziasm și cu dorință de distracție s-ar putea să te întâlnești cu niște prieteni mai vechi. Vei descoperi ceea ce spun mulți și anume cât de mică e lumea. Relegi anumite relații de prietenie și vei depăna amintiri plăcute din copilărie. Nostalgia se va instala treptat în sufletul tău.

Din punct de vedere amoros, lucrurile se așază. Nu e exclus să trăiești acea iubire de vară, acea aventură care îți lipsea și de care aveai nevoie mai mult ca niciodată. Te așteaptă momente foarte interesante căci potențialul tău de seducător va fi la cote înalte.

Profesional, e bine să închizi ochii la anumite comentarii, asta dacă în săptămâna de concedii tu ești nevoit să mergi la muncă. Profită de vremea frumoasă de afară și fă-ți un plan zilnic în acest sens. Un exemplu ar fi: ieși în oraș cu prietenii, la o terasă în parc după muncă și vei vedea cât de mult te va ajuta să combați stresul acumulat la serviciu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top