Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Varsator

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Varsator

Intrarea lui Venus în zodia ta pe 5 martie ar trebui să sune bine, dar ce păcat că e însoţită de un bagaj negativ… Din zodia diametral opusă, din Leu, Luna Neagră îşi cam face de cap şi reduce auspiciile norocoase ale lui Venus prin Vărsător, formând un aspect unicat în ultimii… 9 ani! Din această cauză te poţi aştepta ca, ceea ce părea a fi un lucru fericit în viaţa ta, ori să evolueze prost, ori să aibă şi o latură negativă, ori un preţ de plătit. Ca atare nu te entuziasma atât de tare dacă vezi că ţi se întâmplă lucruri bune, pentru că e posibil să vină la pachet şi cu ceva nu tocmai plăcut… Fii pregătit pentru situaţii cu două tăişuri, cu două faţete, şi cu noroc, şi cu ghinion pe alocuri, dar poate că merită să plăteşti acel preţ pentru un moment de apogeu. Noroc că opoziţia e de scurtă durată Venus grăbindu-se să scape cât mai repede de ghiuleaua prinsă de picior de la Luna Neagră din zodia opusă, astfel încât se poate vorbi doar de 5 zile mai dificile în care trebuie să gestionezi foarte bine şansele care ţi se oferă. Luna neagră va sta de acum câteva luni în zodia opusă ţie, ceea ce nu sună tocmai promiţător, dar măcar scapi repede de una din surprizele pe care ţi le pregăteşte de acum şi… până în noiembrie.

În a doua decadă lucrurile sună excelent, pentru că Venus, din zodia ta, face o alianţă de răsunet chiar cu guvernatorul tău Uranus aflat în Berbec, ceea ce te ajută să faci planuri măreţe şi îndrăzneţe, să îţi pui în joc toate atuurile şi chiar să te bazezi şi pe un dram de noroc, pe lângă multiplele tale talente şi calităţi. Ai curaj să porneşti lucruri noi, în a doua decadă a lunii, deoarece această alianţă astrală e un avantaj pregătit special pentru tine. Că te vei folosi de acest atu în iubire, că îl vei canaliza spre un proiect de viitor în care îţi pui toate speranţele şi dorinţele, merită să-i dai startul acum, deoarece are mari şanse să evolueze bine şi repede.

Îl mai ai şi pe Marte ca susţinător din umbră de undeva din Vărsător, dintr-o altă zodie de aer, ca şi a ta, ceea ce poate creiona perfect o atmosferă bună pentru a te manifesta în voie. Nu contează că bietul Uranus, patronul tăui zodiacal, e prins la mijloc între un Pluto extrem de rigid şi de raţional, şi un Jupiter extrem de sensibil şi emotiv, pentru că tu te poţi folosi din plin de energia fantastică a Berbecului pe care Uranus îl traversează acum, ca să poţi trece peste toate cu un dram de nebunie.

Nu priveşti spre trecut nici cu regrete, nici cu nostalgie. Nu te cramponezi de hopuri nici cu teamă, nici cu severitate. Ai o atitudine dinamică şi implicată în faţa greutăţilor care survin pe parcurs, învăţând din ele ce e mai bun. Eşti setat pe ceea ce vine de acum înainte, concentrat asupra viitorului, trăind prezentul cu pasiune şi entuziasm. Eşti convins că tot ce gândeşti azi va deveni realitate mâine, tocmai de aceea nu vrei să te refugiezi în amintiri sau timpuri trecute. Ai luat de acolo tot ce ţi-a fost de folos pentru a putea gestiona corect prezentul, care construieşte pas cu pas viitorul. Eşti ancorat în prezent pentru că ştii că viitorul începe acum! Oricât de greu pare pe alocuri, nu e prima oară când treci prin astfel de probe şi de fiecare dată te-ai descurcat de minune, deci la fel va fi şi acum

Horoscop lunar martie 2014 – Varsator furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top