Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Taur

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Taur

Nu te simţi în apele tale pentru că patroana ta Venus, instalată în Vărsător, este destul de şubrezită de Luna Neagră din Leu, din zodia opusă, semn că te cam pasc emoţii ciudate, o stare de oboseală asemănătoare asteniei de primăvară, în care vei avea mereu impresia că ghinioanele stau ciorchine pe lângă tine. Nu exagera totuşi, e doar o impresie, şi numai de tine depinde cum depăşeşti această perioadă uşor nefastă, ce-i drept, mai ales că eşti bine susţinut şi de Saturn în acelaşi timp, care îţi pune în bagaj rezistenţa, energie, tenacitatea de care ai nevoie ca să nu te laşi copleşit de eventualele influenţe nedorite generate de această opoziţie.

Intrarea lui Venus în Vărsător este un aliat de nădejde pentru tine, mai ales în plan profesional, ca atare ai curajul, luna aceasta, să ţinteşti sus, pentru că ai toate şansele să reuşeşti tot ce îţi propui, chiar dacă, în primele zile ale lunii te vei îndoi de tine, de valoarea ta, de capacitatea ta de a ajunge acolo unde doreai. Luptă cu stările emoţionale negative!

Viaţa de familie pare să fie în centrul atenţiei, luna aceasta, pentru tine, deoarece faci planuri măreţe alături de cei dragi, ţintind cât mai sus. Nu trebuie să te mulţumeşti cu puţin, ci ai curaj să visezi până departe, cât mai sus, pentru că meriţi tot ce e mai bune pe lume! Crede cu tărie că viitorul arată bine! Optimismul va fi mereu cheia, nu pentru că tu ai fi sursa de energie pozitivă, despre care deja ai citit că îţi cam lipseşte, ci familia e motorul principal de energie, curaj şi optimism. Cât timp cei dragi îţi stau alături şi te încurajează de pe margine, eşti capabil de orice! Gândeşte pozitiv, luptă cu emoţiile negative şi vei vedea că toate vor reveni la normal ca prin farmec.

Horoscop lunar martie 2014 – Taur furnizat de Acvaria.com

1 Comment

1 Comment

  1. Teo

    2014-03-22T00:12:57+02:00 at 2014-03-22T00:12:57+02:00

    In proportie de 70% este adevarat…. 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top