Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Scorpion

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Scorpion

Marte are, de luna aceasta, mers retrograd, iar tu ai o relaţie cu totul specială cu această planetă, ceea ce te va face să te simţi un pic ciudat, lipsit de forţă, de curaj, de încredere. Poate nu e rea o retrogradare, din când în când, pentru că, făcând un pas înapoi, poţi privi cu un dram de detaşare tot ce ai construit până acum, ca atare profită de cele câteva luni – din martie până în mai – cât patronul tău Marte face un ocol înapoi prin zodiac. E ca o trecere în revistă a gândurilor, a emoţiilor, a planurilor de altădată, o reculegere după o perioadă obositoare, o retragere din miezul evenimentelor pentru a te odihni şi tu puţin, de vreme ce ai fost atât de încercat în ultimele luni.

Saturn şi Jupiter îţi sunt în continuare aliaţi, Saturn aflat chiar în zodia ta, unde mai are încă multe de făcut, iar Jupiter dintr-o altă zodie de apă, ca şi tine, din Rac, de unde îţi transmite suficientă forţă pentru a trece peste toate cu succes. Uşoară nu e deloc perioada, de vreme ce celălalt patron zodiacal al tău, Pluto, intră în conflict cu cel care trebuie să te susţină (cu Jupiter), dar nu fi toate zilele perfecte. Mai ai şi hopuri de trecut, şi crize de depăşit, şi frici de ţinut sub control, starea ta psihică fiind acum la cote maxime!

Un alt eveniment special al acestei luni e faptul că Nodul Nord, cel care ţi-a traversat zodia între septembrie 2012 – martie 2014, părăseşte Scorpionul. Despărţirea de Nodul Nord pentru alţi aprox. 18 ani din viaţa ta presupune că se încheie o etapă a vieţii tale, deoarece, în acest interval, cât timp ţi-a influenţat zodia, ai primit nişte răspunsuri de la viaţă, ai extras nişte concluzii folositoare, ai făcut nişte modificări în viaţa ta, în stilul tău de a fi, ai înţeles unele lecţii de destin, pentru că Nodul Nord a venit cu o serie de poveţe care vor avea de acum înainte o altă greutate. Te-ai mai maturizat un pic, ai mai înţeles câte ceva din ceea ce eşti şi din ceea ce ai de făcut pe această lume, iar acum e finalul acestui proces extrem de profund la care te-a supus acest element karmic, Nodul Lunar Nord, pe perioada tranzitului său prin Scorpion. Dacă nu simţi că viaţa ta a căpătat o mai mare claritate şi profunzime până aici, s-ar putea să mai aştepţi vreo 9 ani până când vei înţelege lecţiile primite acum, deci stai un pic şi cântăreşte-ţi viaţa! Eşti mulţumit de rezultate? Dacă rezultatul nu e cel dorit, mai ai… 23 de zile din luna aceasta să te grăbeşti să iei deciziile majore obligatorii pentru cel care vrei să devii în următorii 18 ani!

Spune-i o scurtă judecată a propriului tău eu, fii obiectiv şi imparţial, oricât de mult ai vrea să ţii cu tine însuţi, deoarece trebuie să fii just în aprecieri luna aceasta. Nu-ţi găsi scuze dacă descoperi că nu ai făcut lucrurile aşa cum ar fi trebuit, nu te răsfăţa singur, ci fii cât se poate de obiectiv cu cel care eşti, pentru că numai aşa vei putea extrage concluziile cele mai corecte. Dacă ai greşit, ia măsuri şi fă schimbarea cât mai repede, cea care va duce spre cel care trebuie să devii. Deschide noi uşi vieţii, descoperă-te pe tine aşa cum eşti, pentru că nu vei mai avea parte de această configuraţie astrală prea curând şi, peste ani, te vei întoarce de multe ori cu gândul la acest moment şi ai putea regreta că nu ai luat măsuri mai drastice cu tine însuţi. Decât să duci mai departe vini care pot deveni prea grele, mai bine te judeci acum cinstit şi restabileşti echilibrul. Fii deschis la noi experienţe, la noi lecţii de viaţă, la noi direcţii de mers, pentru că ai atins deja nivelul de evoluţie suficient de înalt pentru a înţelege corect unde te afli. Ai încredere în omul care ai devenit!

Horoscop lunar martie 2014 – Scorpion furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top