Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Lună Nouă în Scorpion. Cum sunt afectate zodiile

Data de 7 noiembrie este importantă din punct de vedere astrologic. Astăzi se produce fenomenul de Lună Nouă în Scorpion, eveniment prins între intrarea lui Jupiter în Săgetător (mâine) și nodul lunar nordic mutat în Rac de ieri.

Iată cum sunt afectate zodiile:

Luna Nouă aduce de obicei darul vindecării, iar prezența ei, iată, într-o zodie de apă, cea pe care o traversăm câteva zile în plus va schimba mult din punct de vedere spiritual.

Luna Nouă ar trebui să le avantajeze în mod special pe zodiile de apă, adică Pești, Scorpioni și Raci.

Este o perioadă foarte bună să cerem iertare, iar în această situație se află nativii Rac despre care putem spune că vor avea în continuare dificultăți în a se relaționa cu ceilalți.

Așadar, Luna Nouă ne aduce mai multă înțelepciune și ne învață să fim mai maleabili, mai receptivi la emoțiile celorlalți, mai pregătiți sufletește pentru toate suișurile și coborâșurile vieții.

Zodiile avantajate de fenomenul de azi, 7 noiembrie, sunt Taurii, Fecioarele, Berbecii, Săgetătorii, Scorpionii, Leii, Balanțele, Gemenii și unii dintre nativii Pești.

Zodiile care trebuie să fie ceva mai atente la tot ceea ce fac și spun în perioadă următoare sunt Capricornii, Vărsătorii și, evident, după cum spuneam mai sus, Racii.

Pentru acești nativi e o perioadă excelentă de a relua viața de la zero, de a investi mai mult în lucrurile cu adevărat necesare, de a face salturi importante în viață, de a risca, dar cu cap.

CITESTE SI: Nodul lunar Nord se mută în Rac. Ce înseamnă asta

Jupiter în Săgetător pe 8 noiembrie, eveniment o dată la 12 ani

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top