Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Mercur în Scorpion aduce momente decisive pentru zodii

Planeta înțelepciunii, Mercur, este de astăzi, 10 octombrie, în zodia Scorpion. Semnul de apă este îmblânzit în acțiunile sale radicale de înțeleptul Mercur, iar mai mult de două zodii vor avea parte de schimbări fundamentale de azi.

Mercur în Scorpion:

ZODIILE DE APĂ

Mercur într-o zodie de apă vine întotdeauna să atenueze pornirile irascibile, acțiunile negândite până la capăt. Așadar, Racii, Peștii și Scorpionii sunt trași de mânecuță în această perioadă și trebuie să depună eforturi în plus pentru a ieși la liman.

ZODIILE DE FOC

Berbecii au parte de ceea ce au semănat atâta timp. Mercur le aduce în față toate acele provocări de care s-au temut sau pe care le-au luat în derâdere.

Săgetătorii au parte de discuții interesante în familie, de niște dialoguri lămuritoare care pot duce la împăcare. Leii nu au parte de surprize majore, dar trebuie să fie atenți la gripa și răceala sezoniere.

ZODIILE DE AER

Gemenii recalculează și recalculează… Au parte de multe situații care mai de care mai interesante din punct de vedere financiar.

Vărsătorii și Balanțele primesc tot felul de informații din exterior. Trebuie să învețe să le gestioneze cu multă atenție, cu perspicacitate.

ZODIILE DE PĂMÂNT

Taurii au parte de o perioadă bună din punct de vedere relațional. Se vor impune în societate cu un aer fresh, cu o prezență benefică.

Capricornii sunt puși pe gânduri. Mercur le aduce acele momente de liniște, acele clipe de meditație care îi fac să vadă viața din toate unghiurile.

Fecioarele au parte și ele de câteva atenționări în legătură cu felul în care gestionează bugetul săptămânal. Trebuie să se responsabilizeze mai mult decât au făcut până acum, mai ales că finalul lunii va veni cu niște cheltuieli neprevăzute.

CITEȘTE ȘI: Zodiile de bărbați de care trebuie să te ferești

Mesajele secrete din spatele simbolurilor zodiacale

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top