Connect with us

Revistateo.ro

Luna Nouă în Scorpion. Cum sunt zodiile afectate

Horoscop

Luna Nouă în Scorpion. Cum sunt zodiile afectate

Luna Noiembrie vine cu o mulțime de evenimente care au un impact major asupra tuturor zodiilor. Pe 6 noiembrie, Uranus care este retrograd în Taur se întoarce în Berbec, așa că lucrurile vor deveni ceva mai instabile în viața tuturor zodiilor.

Pe 7 noiembrie 2018, miercuri, vom avea o Luna nouă în Scorpion, un prilej perfect pentru ca fiecare să își schimbe viața, dacă se poate, chiar la 180 de grade.

Luna Nouă vine cu posibilitatea ca zodiile să se redescopere, să renunțe la lucruri și la oameni în aceeași măsură, fără să se uite înapoi. Iată cum sunt afectate zodiile de Luna Nouă în Scorpion:

Pentru Berbec, Luna Nouă vine cu un curaj nemăsurat, iar nativii sunt mult mai siguri pe ei și își iau, în sfârșit, inima în dinți.

Nici Taurii nu stau deoparte, căci e momentul să acționeze, mai ales în latura personală, să discute mai mult cu persoana iubită și să facă planuri.

Gemenii se preocupă să aibă mai mult familia aproape, să se sfătuiască și să pornească lucruri noi împreună, afaceri, proiecte sau călătorii.

Citește și: Venus retrograd în Balanță. Cum sunt afectate zodiile

Racii ar trebui să se uite mai mult la cei care le sunt alături necondiționat și să se debasareze de cei care nici nu se sinchisesc să vadă dacă sunt bine sau nu.

Leii, în schimb, pot rupe fără să stea pe gânduri niște relații. Ori la serviciu, ori prietenii vechi, nimic nu este exclus în această perioadă.

Fecioarele se afundă în muncă și își doresc să dea tot ce au mai bun, să avanseze, să își schimbe locul de muncă și s-ar putea să uite și de cei dragi.

Nativii zodiei Scorpion au parte de certuri cu persoanele dragi

Balanțele, în schimb, lucrează din ce în ce mai mult pentru a face rost de mai mulți bani, căci se pare că nu sunt prea mulțumiți de finanțele lor din acest moment.

Nici Scorpionii nu stau degeaba și încep să se certe din ce în ce mai des cu persoane de la care simt că nu mai au lucruri noi de învățat. Ar fi bine să fie mai precauți.

Săgetătorii, în schimb, încep să se gândească, din ce în ce mai mult, la posibilitatea de a avea o nouă relație, mai ales dacă lucrurile cu persoana iubită încep să scârțâie.

Peștii trec de Luna Nouă fără griji

Capricornii se preocupă în această perioadă să își plătească niște datorii, să scape de toate grijile pe plan financiar și să își programeze noi vacanțe extrem de bine plănuite.

Pentru Vărsători a venit momentul să ia niște decizii majore în privința persoanei iubite, dar și în privința jobului, mai ales dacă nu îi mai mulțumesc. Să aibă mai mult curaj în luarea deciziilor.

Peștii nu sunt prea afectați de această Lună Plină, care se pare că îi revitalizează și le aduce multă liniște în suflet, alături de persoanele pe care le iubesc.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top