Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Mercur retrograd în Săgetător din 16 noiembrie. Cum sunt afectate zodiile

Sfârșitul de săptămână debuteaza cu un eveniment astrologic extrem de important. Cu Mercur in Sagetator, zodie de foc, nativii vor avea parte de o serie de surprize si vor fi supusi unor teste importante. Cele mai vizate sectoare sunt cel al carierei si al familiei.

Mercur este cunoscut ca „mesagerul zeilor”. Miscarile lui Mercur in astrologie sunt asociate cu comunicarea si gandirea. Mercur potenteaza tot ce tine de munca intelectuala, de psihic. Persoanele care pornesc in calatorii din 4 ianuarie vor fi protejate de aceasta planeta, denumita si planeta intelepciunii.

Traversarea lui Mercur a sectorului astrologic al unui nativ de foc aduce schimbari de natura perceptuala, de mobilitate in gandire, de rapiditate in a lua decizii eficiente.

Cu toate ca Mercur este considerat a fi o planeta neutra in astrologie, acesta are un rol foarte important si influenteaza destul de mult zodiile de pamant si de foc. Multe alegeri care sunt facute din punct de vedere carieristic depinde de asezarea lui Mercur pe harta astrologica.

Cum sunt afectate zodiile de intrarea lui Mercur in Sagetator

Zodiile de foc(Berbec, Leu si Sagetator) se vor elibera de povara lucrurilor nespuse. Tot ce tine de comunicare se va rezolva in timp util.

Berbecul are sansa de a demonstra ca poate fi diplomat, iar Leul, cu ajutorul debitului sau verbal, va reusi sa castige contracte importante. Sagetatorul isi imbunatateste relatia cu cei dragi, in special cu rudele mai in varsta.

Zodiile de pamant (Taur, Fecioara si Capricorn) au ocazia de a demonstra ca lucrurile in viata se rezolva numai cu o gandire profunda. Daca Taurul tinde uneori sa fie superficial, din 4 ianuarie isi va lua in serios rolul sau in societate si ii va surprinde pe toti.

Fecioara va avea o perioada de meditatie importanta in urma careia va lua decizii cruciale. Capricornul, in schimb, reuseste sa adune puncte in plus la imagine dupa experientele nefericite de la sfarsitul anului 2016.

Zodiile de aer (Gemeni, Balanta si Varsator) se vor implica in conflicte care nu ii vizeaza direct. Pot avea de suferit in special nativii nascuti in Gemeni sau Balanta. Varsatorul, in schimb, devine ceva mai temperat si isi asuma raspunderi noi la locul de munca.

Zodiile de apa (Rac, Scorpion si Pesti) au parte de surprize placute in Casa Dragostei. Racul va reusi sa isi inteleaga mai bine partenerul, lucru esential pentru o buna convietuire. Scorpionul si nativul nascut in zodia Pesti vor face o analiza serioasa asupra situatiei amoroase.

CITEȘTE ȘI: Marte în Pești aduce suișuri și coborâșuri pentru zodiile de apă

Venus iese din Balanță pe 16 noiembrie. Cine rămâne cu regrete în suflet

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top