Connect with us

Revistateo.ro

Mercur în Leu până pe 5 septembrie. Cum suntem afectați

Horoscop

Mercur în Leu până pe 5 septembrie. Cum suntem afectați

Planeta înțelepciunii Mercur este în mers direct în zodia Leu începând cu 19 august. Va continua în acest semn de foc până pe 5 septembrie anul acesta.

Mercur a ieșit din faza retrogradă ieri, 19 august, iar de astăzi încep să se vadă primele efecte.

Mercur în Leu

ZODIILE DE FOC (Berbec, Leu, Săgetător)

Acești narivi au parte de un sfârșit de august destul de promițător. Vor avea parte de câștiguri financiare, dar și de o serie de momente importante din punct de vedere amoros. Vor fi puși în fața unor evenimente fericite la care e musai să participe (nunți, botezuri etc).

ZODIILE DE APĂ (Rac, Scorpion, Pești)

Nativii de apă au o perioadă ceva mai tulbure. Cei care nu au reușit să facă schimbările din punct de vedere profesional înainte de 19 august, sunt nevoiți să facă o serie de concesii deloc plăcute de acum înainte. Au parte și ei de transformări uriașe dacă privim strict sectorul carierei.

ZODIILE DE AER (Gemeni, Vărsător, Balanță)

Acești nativi caută răspunsuri în această perioadă. În perioada lui Mercur retrograd, semnele de aer au avut parte de tot felul de lovituri neașteptate de la viață. Până pe 5 septembrie, cu Mercur în sens direct în zodia Leu, acești nativi au de făcut o serie de salturi importante în viața lor profesională. Practic, nu mai e loc de timp pierdut aiurea.

CITEȘTE ȘI: Horoscop săptămânal Acvaria 20 – 26 august 2018

ZODIILE DE PĂMÂNT (Taur, Fecioară, Capricorn)

Nativii de pământ sunt pregătiți pentru o relansare din punct de vedere profesional. Au de făcut multe alegeri importante, dar ele sunt unele cu efect pozitiv pe termen lung.

Unii nativi de pământ trebuie să se desprindă cu putere de umbrele trecutului. Trebuie să învețe să trăiască mai mult în prezent, să fie mai concentrați pe calitățile lor și să ignore lacunele.

Trebuie să se axeze cu maximă atenție asupra lucrurilor pe care trebuie să le facă din punct de vedere financiar. Se poate vorbi despre anumite sacrificii deloc plăcute.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top