Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Ce trebuie să facă fiecare zodie în perioada lui Mercur retrograd

Mercur este retrograd în zodia Săgetător din 16 noiembrie, iar această perioadă este un pic mai dificilă. Iată ce te sfătuiesc astrele pentru a o depăși cu bine.

Ce trebuie să faci în timpul lui Mercur retrograd:

BERBEC: Trebuie să abordezi situațiile dificile cu mai multă diplomație, cu mai multă toleranță.

LEU: Vorbește, comunică, implică-te în activități felurite și ieși din umbră. Ai șansa să strălucești.

SĂGETĂTOR: Vorbește mai mult cu familia, fii aproape de oamenii dragi și ajută-i cât poți. Dragostea de părinți nu se compară cu nimic.

TAUR: Superficialitatea ta nu are cusur în perioada asta. Privește lucrurile un pic mai realist și implică-te ceva mai mult.

FECIOARĂ: Continuă să meditezi, să privești lucrurile cu mai multă determinare, cu mai multă empatie.

CAPRICORN: Aduni puncte în plus la imaginea ta, dar nu este suficient. Trebuie să înveți să taci în anumite momente altfel vei pierde susținere importantă.

GEMENI, BALANȚĂ, VĂRSĂTOR: Există un sfat comun pentru voi. Nu vă mai gândiți la greșelile trecutului pentru că așa omiteți să vă trăiți prezentul.

Mercur retrograd vine să vă arate câte oportunități aveți de fapt și de ce ar trebui să profitați de ele acum și nu mâine sau poimâine.

RAC: Problemele în dragoste continuă și ceea ce ar trebui să faci este să comunici sincer. Nu te mai ascunde, nu acoperi Soarele cu un deget căci știi că este imposibil. Asumă-ți tot.

SCORPION: Și tu analizezi situația amoroasă și e foarte bine că ai planuri mărețe cu persoana de lângă tine. Ai mare grijă cum te adresezi în momentele critice din cuplu.

PEȘTI: Acționează cu prudență dacă vrei ca partenerul de viață să îți facă pe plac non-stop. Uneori trebuie să lași și tu garda jos.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice decembrie 2018. Perioada bilanțului pentru fiecare zodie

Soarele intră în Săgetător. Bucurii imense pentru 5 zodii

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top