Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Sagetator

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Sagetator

Patronul tău zodiacal, Jupiter, nu se simte prea bine fiind atât de săgetat de Uranus şi de Pluto, deci să nu te mire că trăirile tale emoţionale sunt atât de contradictorii şi de ciudate. Azi eşti într-o pasă bună şi zâmbeşti, mâine ai putea aluneca spre angoasă şi anxietate fără a putea explica ce anume a generat această criză. Norocul tău e că prin zodia ta nu trece nimic deosebit luna aceasta, e destul de linişte pe cerul tău, dar Jupiter e prins în corzi şi se comportă ciudat, alunecând spre manifestări emoţionale dintre cele mai sensibile. Dar poate fi un moment bun să intri profund în adâncurile eului tău, pentru a te privi cu calm şi toleranţă aşa cum eşti, ca să te înţelegi mai bine. Chiar dacă la suprafaţă te comporţi ciudat – ba agresiv, ba sensibil, ba rece, ba tandru – totuşi undeva în adâncul fiinţei tale ai nevoie de multă iubire şi înţelegere. Acordă-ţi câteva clipe de meditaţie, de analiză, de calm, de odihnă, pentru că momentul este ideal pentru a restabili calmul peste unele planuri care o cam luaseră razna.

Banii par să fie una din preocupările principale ale acestei perioade, de parcă ai manipula sume consistente. Poate a venit vremea unor investiţii majore, a echilibrării unor datorii mai mari, a vehiculării unor cantităţi mai masive de bani, cu scopul de a aduce un plus de confort în viaţa ta. Totuşi, deşi banii vin şi se duc întruna, ar fi bine să te gândeşti ori la o nouă sursă de venit, ori la o serie de economii, pentru a acumula sume mai mari în cont pentru planuri şi mai îndrăzneţe în viitor. Nici nu ştii de unde sare iepurele! Eşti atent atât la confortul tău de azi, cât şi la siguranţa ta financiară de mâine!

Primeşti multe semne de afecţiune de la cei dragi, ceea ce te încarcă de energie pozitivă. Ei sunt sursa ta de fericire în tot ce faci şi, cât timp îi ai alături, eşti capabil de orice. Intri într-o etapă în care vei pune foarte mare accent pe planurile de viitor, pe ţelurile tale cele mai înalte, ca atare trebuie să te gândeşti la o strategie pe termen lung, pentru că aşa cum îţi vei aşterne începând cu această lună, aşa vei dormi mai apoi ani de zile. Eşti destul de calm, nu te sperie viitorul, dimpotrivă, ai încredere în deciziile tale, conştient că depinde de tine să duci la îndeplinire aceste vise. Şi poţi! Intuiţia e de partea ta pentru a face cele mai înţelepte alegeri pentru viaţa ta de acum înainte, pentru că începe o etapă în care îţi scrii singur viitorul, la modul cel mai serios, şi cât timp ai gânduri pozitive şi o stare de pace interioară relaxată, totul va evolua conform viselor tale de acum. Ai curaj să trasezi noile direcţii de mers pentru următorii ani, pentru că viziunea ta optimistă se bazează pe experienţele deja acumulate şi pe încrederea celor care depind de tine.

Horoscop lunar martie 2014 – Sagetator furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top