Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop

Soarele intră în Săgetător. Bucurii imense pentru 5 zodii

Pe 22 noiembrie Soarele intră în zodia Săgetător, cea în care ne vom afla timp de o lună de zile de acum înainte.

Odată cu strălucirea Soarelui pe harta Săgetătorului ne putem aștepta la o serie de evenimente îmbucurătoare mai ales din punct de vedere sentimental.

Practic, Soarele intr-o zodie de foc potențează capacitatea noastră de persuasiune și ne face mai atractivi, mai cuceritori, mai pregătiți pentru viața amoroasă.

Soarele în Săgetător îi va influența pozitiv pe nativii de foc, aici intrând Săgetătorul, Leul și Berbecul.

Celelalte două zodii pentru care urmează o perioadă bună în dragoste sunt Balanțele și Fecioarele. Fecioarele însă sunt oarecum pe gânduri. Nu sunt sigure dacă sunt gata de o nouă relație însă și-ar dori foarte tare să spargă orice barieră, să își învingă temerile.

Cât despre ceilalți nativi, se recomandă mai multă prudență în relațiile cu cei din jur, iar aici atenționarea se îndreaptă către Tauri, Capricorni și Raci în special.

Vărsătorii și Peștii devin mai energici, iar capacitatea lor de muncă va crește. Rezultatele, din păcate pentru ei, se vor vedea abia în luna ianuarie 2019, însă vor apărea suficiente satisfacții și în ultima lună din an.

Gemenii au o perioadă mai melancolică. Soarele din Săgetător readuce la viață iubiri mai vechi sau sentimente confuze pe plan amoros.

Scorpionii vor avea și ei parte de o perioadă mai liniștită, dar mai melancolică decât în mod normal. Odată ce Soarele a părăsit semnul lor zodiacal, vor intra într-o oarecare umbră și își vor vedea de treaba lor în cel mai discret mod cu putință.

CITEȘTE ȘI: Previziuni karmice decembrie 2018. Perioada bilanțului pentru fiecare zodie

Horoscop Camelia Pătrășcanu 19 – 25 noiembrie 2018. Reușite mari pe plan financiar pentru o zodie

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop

To Top