Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 27 mai - 2 iunie 2018 - Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 20 – 26 mai 2018 Săgetător

Cariera și stilul de viață sunt pe cale să treacă printr-o mare schimbare. Totuși, aceasta poate fi doar vârful aisbergului. Cu revoluționarul Uranus care se deplasează prin Casa iubirii, a romantismului şi a stilului de viaţă, ţi-ai putea schimba mentalitatea, în special în ceea ce privește modul în care lucrezi și abordarea ta în materie de sănătate și un mod de alimentaţie sănătos.

S-ar putea să preferi un loc de muncă în care să ai mai multă independență și chiar să te gândeşti la o activitate independentă. În ceea ce privește sănătatea, ai putea fi atras de tratamente alternative pe care să le poți folosi alături de cele alopate.

De asemenea marți, 22 mai, Marte se mișcă prin Vărsător în Casa 3-a a comunicării, şi te poate provoca să depui mai mult efort pentru a-ţi promova munca și pentru a crea conexiuni valoroase. Relațiile se află și ele în centrul atenției, deoarece Soarele este în Gemeni şi îţi aduce șansa de a petrece timpul alături de oamenii importanţi din viaţa ta.

Nu îţi place sentimentul că atunci când te apropii pentru prima oară de cineva, imediat te întrebi dacă relația are potențial ca să funcţioneze şi dacă poate ajunge undeva?! Dacă ai fost destul de norocos să experimentezi unul din aceste rare momente în ultima vreme, bucură-te de el. Nu eşti genul care să încerce să facă lucrurile să se închege înainte de expirarea termenului, ca să spun aşa, ceea ce înseamna să iei lucrurile cum sunt şi să le savurezi prospeţimea înainte de a păli.

Profesional este o perioadă norocoasă pentru crea un grup de lucru și un serviciu pentru clienți. Orice afacere cu accent pe justiție sau frumusețe se va bucura acum de oportunități extinse. Ceea ce îţi este ţie evident nu poate fi evident şi pentru altul. Asigură-te că toată lumea se află pe aceeași lungime de undă cu tine. Optimismul și imaginația ta sunt puternice. Este un moment prielnic pentru găsirea unei poziții profesionale noi sau mai bune. Forțe mai puternice decât tine pot impune schimbarea planului.

Financiar eşti într-o fază de redefinire acum. Unii oamenii ar fi putut să se obișnuiască să joci un anumit rol în viața lor, ceea ce nu a fost cel mai bun lucru pentru viața ta financiară. Nu conteaza. Ești mai atractiv și mai magnetic și îţi aduce mult noroc în Casa comunicării. S-ar putea să observi că cu cât eşti mai văzut și auzit, cu atât mai mult îţi poţi satisface nevoile financiare.

Universul te ajută să fii mai atent la starea actuală de sănătate. De asemenea, îţi permite să faci aprecieri dacă faci ce trebuie pentru a rămâne la nivelul de fitness pe care îl doreşti. Este vorba despre găsirea unui echilibru între fericire și bunăstare. În această perioadă, dilemele legate de sănătate ar trebui eliminate.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top