Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal Minerva 3 - 9 iunie 2018 – Săgetător

Horoscop Minerva

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Săgetător. Viaţa acestor nativi se mai înseninează, tensiunile şi neliniştile se mai calmează, faptul că au recâştigat controlul asupra vieţii lor, dar mai ales faptul că pot judeca limpede ce au de făcut de acum înainte este foarte important.

Apasă pe zodia ta pentru a afla ce ți-au pregătit astrele: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARA, BALANTA, SCORPION, SAGETATOR, CAPRICORN, VARSATOR, PESTI.

Horoscop săptămânal Minerva 25 – 31 martie 2018 Săgetător

Rămân multe de făcut şi de înţeles, dacă ne gândim la ultimii ani. Şi nu cred că este momentul să facă analize, ci să se gândească la ce au învăţat în cei mai bine de zece ani cât au stat în conul de umbră.

Luna în scădere le secătuieşte forţele şi doar ce reuşiseră să se adune cât de cât. Nu au nevoie de lecţii de viaţă, doar trebui să clarifice lucrurile legate de ceea ce îşi doresc.

Spuneam la un moment dat că sunt oamenii cărora nu le place să fie minţiţi şi au acea naivitate de a crede orbeşte în cei pe care îi iubesc, ei bine, nu se dezmint de aceasta aşa că le-aş sugera să fie atenţi la ce se petrece în jurul lor şi se vor convinge că lucrurile nu sunt chiar aşa cum credeau ei.

Din punct de vedere afectiv şi relaţional lucrurile sunt liniştite, chiar aş spune că pun ţara la cale cu partenerii de viaţă.

Se vor lămuri multe lucruri, bonomia cu care ne-au obişnuit le va prinde bine, în relaţia de cuplu, în cea cu familia, dar şi în relaţiile de serviciu.

Cei care nu sunt căsătoriţi vor avea reacţii de gelozie, de posesivitate, vor face fixaţii pentru persoane care le zâmbesc pentru că au făcut din socilizare o profesie, iar ei interpretează totul pe dos, cred că şi datorită lui Mercur retrograd. Zile critice pe 26 şi 28 martie.

Mai mult, creează cadrul propice pentru ca partenerul sau copiii să se pregătească pentru examenul care ar trebui să le aducă promovarea sau finalizarea unor studii şi nu vor lăsa nimic să le conturbe studiul.

Pe de altă parte, cei care sunt implicaţi într-o afacere cu iz financiar să fie atenţi la ce discută sau ce li se promite şi poate fi un jug foarte greu de dus mai târziu. Atenţie la zilele de 28 şi 29 martie. Apoi, faptul că soţia promovează va fi ca un nod în gâtul Săgetătorilor, ei care spun peste tot că îşi susţin consoarta se vor confrunta cu cealaltă faţetă cea a invidiei, a geloziei şi de aici evenimentele se precipită.

Irascibili, vor crea o atmosferă imposibilă la locul de muncă şi de aici până la cădea în disgraţie este mai puţin de un pas. Atenţie la colectivele conduse de femei, dar în care domină bărbaţii! Ziua de 26 martie poate fi o zi de regres în sensul că vor capota din cauza oboselii.

Se preconizează unele schimbări, din nefericire nu chiar cele pe care le preconizau, pentru că una s-a discutat şi în realitate s-a întâmplat alta.

Dacă susţin vreun examen de promovare sau primesc vreo ofertă de muncă mai bine plătită, să facă mutarea fără să stea pe gânduri, în schimb dacă se bazează pe promisiuni, acestea nu vor fi onorate şi de aici dezamăgirea, în special în zilele de 26, 28 şi 30 martie.

Financiar, au toată energia necesară pentru a scoate bani din ceea ce fac şi aici nu mai este vorba despre locul de muncă propriu-zis ci despre slijbele part time care le aduc banii de care au nevoie.

Zile bune: 26 şi 27 martie. Poate fi vorba şi despre un contract extern.

Ca sănătate, atenţie la problemele respiratorii, dar şi la puseele de tensiune deoarece săptămâna stă sub semnul mersului la spital. Urgenţele ţin de stomatologie, la problemele biliare până la amigdalita pultacee.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Minerva

To Top