Connect with us

Revistateo.ro

Săgetător

Stiri

Horoscop săptămânal Minerva 4 – 10 martie – Săgetător

Săgetător

Și săptămâna aceasta vor munci pentru că ei au început anul într-o notă de hărnicie, cu Soarele marșăluind acum prin Pești. Ar putea să se implice într-un proiect social de anvergură. În timp ce mulți încearcă să se adune și să se concentreze pe ce au de făcut săptămâna aceasta, ei s-au întors la afaceri.

Pentru ei acum este important să-și stabilească prioritățile, programul de lucru și obligațiile familiare, cei care au familie, și în același timp să-și aproximeze și timpul dedicat fiecărei misiuni pe care și-o asumă. Încrederea în sine este mai puternică și îi motivează atunci când totul este organizat și planificat așa cum își propun. Singurul element vulnerabil rămâne munca alături de colegi și de aceea îi sfătuiesc să se achite la timp de sarcinile pe care le primesc sau și le asumă, ceea ce le va aduce o notă specifică și bugetului personal.

Afectiv, din 5 până pe 8 februarie, romantismul exaltă și le poate aduce surpriza unor momente unice: stabilesc data nunții, o logodnă, cumpărarea unui autoturism sau vestea că așteaptă venirea pe lume a unui copil. Relația câștigă în intensitate cu atât mai mult cu cât cei doi fie au o afacere comună, fie se decid să deschidă ceva împreună. Indiferent însă ce decizie vor lua, aceasta va fi un punct de cotitură în viața privată.

Tinerii care abia s-au angajat într-o relație să fie atenți ce promisiuni fac deoarece evoluția relației ține de felul în care știu cum să o întrețină. Totuși, le sugerez să se gândească bine dacă vor să facă pasul, deoarece este foarte important ce își doresc de la viitor. Acolo unde familia are un cuvânt de spus, nu vor ieși din regulile casei, dar dacă familia le acceptă deciziile, nu va fi nicio problemă. Pe de altă parte, din 6 până pe 10 martie, cuplurile cu ștate vechi într-ale căsătoriei vor trece printr-o perioadă tensionată care va avea impact asupra copiilor, mai ales dacă sunt adolescenți. Plutește în jur o energie extrem de volatilă care face atingere cu comunicarea și procesul de luare a deciziilor.

Profesional, ar fi bine să păstreze distanța și spațiu la locul de muncă, chiar dacă li se spune că sunt foarte buni, să nu facă din asta un act de bravadă și să încerce să-și îngenuncheze colegii, pentru că nu vor face altceva decât să stârnească conflicte sau între 6 și 9 martie, din postura de șef, vor fi puși frecvent în situația de a media conflicte.

Trebuie să asculte ambele părți și abia apoi să decindă cine are dreptate sau la ce soluție să recurgă. Si aibă grijă, deoarece este posibil să fie copleșit de punctele de vedere ale celorlalți ceea ce le poate induce frecvent stări de confuzie. Sunt indicate ședințele fulger, scurte, punctuale. Munca pentru comunitate îi poate remonta spiritual pentru că îi obligă să se cunoască pe sine. Orice comentariu le este interpretat și este posibil ca gluma să fie înțeleasă greșit sau să fie catalogat drept nesimțiți, deși ei nu sunt deloc așa.

Financiar, pe 8 martie li s-ar putea cere ultimativ să semneze un contract pe care îl discută de foarte mult timp și o vor face, nu înainte de a discuta din nou cu avocatul firmei sau juristul instituției. Ar putea să se repună pe tapet necesitatea de a îmbina plăcutul cu utilul, adică problemele profesionale vor interfera cu cele personale, cel puțin între 5 și 7 martie, ca apoi, între 8 și 10 martie noua tehnologie să le permită să fie și acasă și la muncă, în sensul că și dacă vor fi plecați în călătorii de afaceri sau de serviciu și cu telefonul ori cu tableta vor fi capabili să dirigue ingerințele financiare ale familiei. De asemenea, este posibil să-și concentreze atenția asupra pieții imobiliare în ideea unor investiții pentru mai târziu sau chiar achiziționează un teren.

Ca sănătate, mare problemă rămâne cea a alimentației, o alimentație dezorganizată, mese copioase urmate de crize biliare, mâncatul odată pe zi îi poate transforma în țintă pentru declanșarea unor boli greu de vindecat sau ireversibile gen diabet, ficat gras, pusee artritice ș.a.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top