Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop săptămânal 20 - 26 august 2018 Săgetător

Horoscop saptamanal

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Săgetător

Horoscop săptămânal 20 – 26 august 2018 Săgetător.  Luna plină de pe 26 august este un moment prielnic pentru nativii zodiei Săgetător care vor să își schimbe cariera ori se gândesc să învețe lucruri noi.

Apasă pe zodia ta pentru a citi horoscopul integral săptămânal 20 – 26 august 2018: BERBEC, TAUR, GEMENI, RAC, LEU, FECIOARĂ, BALANȚĂ, SCORPION, SĂGETĂTOR, CAPRICORN, VĂRSĂTOR, PEȘTI.

Scorpionii sunt cunoscuți pentru faptul că petrec mult timp pentru dezvoltarea personală și pentru a cunoaște lucruri noi și nu este deloc de mirare dacă zilele acestea vor căuta cursuri de formare profesională sau se vor gândi să urmeze niște cursuri pentru a-și schimba cariera. Trebuie să aibă curajul și dorința de a face schimbări la serviciu, pentru că astrele sunt de partea lor.

Cei care au deja un loc de muncă vor fi bine văzuți de către șefi dacă își termină sarcinile la timp. În schimb, cei care intenționează să plece în călătorii de afaceri trebuie să aibă mare grijă la discuțiile cu partenerii de afaceri, deoarece de aceste discuții poate depinde cariera lor.

Sunt favorizate în aceste zile și semnarea cde noi contracte, dar și negocierile, de tot felul. Nativii zodiei trebuie să își asculte instinctul și să se bazeze permanent pe cunoștințele lor.

Sănătatea le poate juca feste zilele următoare nativilor zodiei Săgetător

Pentru că munca le ocupă foarte mult timp, nativii zodiei Săgetător nu ar trebui să neglijeze starea de sănătate. S-ar putea să le joace niște feste în zilele următoare, așa că orice simptom ar trebui să fie tratat cu seriozitate. Niște analize medicale sunt de mare ajutor, mai ales pentru cei care intenționează să plece în călătorii sau în vacanță. Nu este indicat să plece la drum dacă se simt rău, pentru că ar putea avea parte de o vacanță ratată.

De asemenea, în cuplu lucrurile se anunță plină de surprize. Anumite reîntâlniri de familie sau cu prietenii vor crea multe emoții. Cu această ocazie, unii nativi ar putea primi și niște sume de bani de la cei dragi, fie că este vorba despre o moștenite sau un cadou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop saptamanal

To Top