Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Leu

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Leu

Intrarea, pe 20 martie, a planetei tale guvernante, Soarele, în Berbec, într-o altă zodie de foc, pare a fi în avantajul tău, pentru că te încarcă de energie, perfect pentru un nou ciclu zodiacal al Soarelui prin cele 12 zodii. Odată cu echinocţiul de primăvară, prinzi un tonus nou, de parcă toate revin la viaţă şi în ceea ce te priveşte. Dar… există şi un dar, pe care îl presimţeai că se apropie: se numeşte Luna Neagră, care pe 5 martie, bate la uşa ta pentru a sta cu tine câteva luni. Nu a mai fost pe aici de vreo 9 ani, nu că ţi-ar fi fost dor de el, dar totul e ciclic şi trebuia să se întâmple. După ce i-a afectat pe Raci în ultimul luni, acum a venit şi rândul Leilor să se obişnuiască încet cu efectele sale neplăcute, deoarece Luna Neagră scoate la iveală latura întunecată a lucrurilor, punctele sensibile din Lei, gunoiul ascuns sub preş, fragilitatea pe care o ţin pe cât posibil sub control, ca atare să nu te mire că, începând de luna aceasta, nu mai eşti tu cel de altădată, ci te comporţi ciudat. E firesc să fie aşa, cu Luna Neagră peste tine, ca atare încearcă să te obişnuieşti cu gândul că el va fi vinovat de unele din nereuşitele tale din martie până prin noiembrie, dar din care ai multe de învăţat despre tine însuţi!

Nimeni nu scapă de micile răutăţi ale Lunii Negre, e nevoie de o epurare de acest gen din când în când, pentru a ne descotorosi de ceea ce nu ne mai trebuie, de ceea ce nouă nu ne place la noi înşine, de ceea ce altora nu le place la noi. Luna Neagră pune omul în faţa unei oglinzi foarte realiste prin care poate afla, spre binele său, ce îl ţine pe loc, ce nu îl pune în lumină bună, care îi sunt defectele şi punctele slabe, deci nu trebuie să fugi nici tu de această confruntare cu realitatea, chiar dacă nu-ţi convine să recunoşti că poţi avea şi tu punctele tale sensibile. Poate fi un punct de plecare spre ameliorarea vieţii tale.

Dacă rămâi captiv într-o lume sumbră a nemulţumirilor, frustrărilor, eşecurilor acumulate în ultimii ani, nu faci altceva decât să te împovărezi de stări negative, care, mai devreme sau mai târziu, îşi vor arăta efectele. Acceptă ce nu e bine la tine sau la ceea ce faci, ascultă sfaturile celor cu mai multă experienţă, acceptă şi ajutorul acolo unde nu e cazul, pentru că nu e deloc o ruşine să recunoşti că nu ştii, că nu poţi, că nu merge. Eşti şi tu om şi ai permanent ceva de învăţat de la ceilalţi, iar luna aceasta ai putea primi o lecţie folositoare care te va ajuta, în timp, să te dezvolţi, să devii mai bun. Acceptă şi ritmul lent al trecerii timpului, pentru că nu toate se rezolvă atunci când ai vrea tu, nici aşa cum ai vrea tu, iar luna aceasta ai putea înţelege pe pielea ta acest lucru.

Deşi iubirea poate să-ţi ofere câteva motive de decepţie şi tristeţe, planul financiar pare să fie cel mai bine susţinut, şi acolo toate merg pe un teren sigur. E vremea să te eliberezi de gânduri, emoţii şi blocaje pe care le-ai ţinut ascunse în tine – poate chiar de ani de zile – deci deschide-te spre o purificare profundă şi matură. Te vei simţi mult mai liber!

Horoscop lunar martie 2014 – Leu furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top