Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop Fecioara aprilie 2014

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Fecioara

Nu eşti una din zodiile aflate în centrul atenţiei luna aceasta, ba poate fi destul de linişte în curtea ta. Soare se află în zodia diametral opusă ţie până pe 20 martie, ceea ce poate avea şi efecte bune, şi mai puţin bune asupra ta. Poţi primi o lecţie bună prin faptul că la criticile tale, la situaţiile tensionate pe care tu însuşi le mai generezi, ţi se răspunde cu atâta înţelegere, pace şi toleranţă încât te pune serios pe gânduri, ca să-ţi dai seama că nu ai cea mai bună atitudine. Încearcă să mai renunţi la spiritul tău critic, care nu merită să-ţi caracterizeze toate acţiunile. Pune-te un pic în pielea altuia, gândeşte-te cum se simte celălalt şi aşa vei şti să te porţi altfel cu oamenii din jurul tău.

Vei înţelege acest lucru mult mai bine după ce Mercur, guvernatorul tău, va intra în Peşti – după 18 martie – şi îl va întâlni şi pe Neptun, ceea ce te va face mai calm şi mai tolerant, reuşind să ţii bine sub control firea te preponderent raţională şi logică ce te obligă să spui lucrurilor pe nume cu atâta fermitate. Nu fi chiar atât de sever, chiar dacă judecăţile tale pot fi juste, ci spune-ţi de fiecare dată, înainte de a face ceva: ce ţie nu-ţi place altuia nu-i face, şi ai să vezi cât de uşor dezamorsezi orice motiv de tensiune.

E totuşi luna unui nou început pentru tine, un drum nou ce se va clădi cu efort în timp îndelungat, roadele nu vor fi imediate, dar entuziasmul cu care porneşti se va împleti perfect cu conştiinciozitatea ta proverbială, astfel încât să duci la capăt cu succes acest plan. Poate fi şansa unui nou proiect profesional ce cere efort şi concentrare, a unei noi relaţii care cere atenţie şi implicare, a unui nou sens de mers, dar e cale lungă până la finish, nu pretinde rezultate imediate! Deţii toate resursele pentru a duce acest proiect cu brio la final, deci apucă-te de el chiar de luna aceasta, având încredere în ceea ce faci, fără a-ţi găsi mereu doar defecte.

Horoscop lunar martie 2014 – Fecioara furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top