Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Capricorn

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Capricorn

Venus părăseşte zodia ta chiar în primele zile ale lunii, ceea ce cam goleşte zodia Capricornului de planete, lăsându-l doar pe lentul Pluto să se mişte alene pe aici. Cum Pluto nu are de gând să se grăbească, se poate spune că te-ai obişnuit atât de mult cu acest musafir mai mult sau mai puţin dorit, încât face parte din felul tău de a fi, dar ceea ce aduce nou această lună e o opoziţie de zile mari dintre acest Pluto şi Jupiter în timp ce Uranus, de undeva de la mijloc, le stresează pe amândouă! Ca atare şi Capricornii şi Racii deopotrivă vor fi mai nervoşi şi mai agitaţi, dând piept cu o mulţime de hopuri, ca, spre final de lună, totul poate deveni de-a dreptul haotic. Să nu te mire nimic, nici surprizele picate din senin, nici conflictele ajunse la cote alarmante, nici crizele de isterie sau de lacrimi care te cam pasc pe parcursul lunii, de parcă ar fi o luptă continuă între creier şi inimă, între raţiune şi sentimente, iar tu eşti la mijloc, obligat să le păstrezi într-un oarecare echilibru. Instabil totuşi…

Nervii pot ajunge pe un teren periculos, deci numai de tine depinde să ţii sub control caii nărăvaşi, altfel apar tensiuni şi la serviciu, şi acasă, chiar cu riscul de a strica o relaţie care poate ajunge într-un punct sensibil. Cel mai mult sunt vizate relaţiile de familie, unde pot exista situaţii atât de complicate încât pot genera conflicte între părinţi şi copii, rupturi între fraţi, despărţiri între rude, dar care pot reveni, cu timpul, încet la normal, dacă pui în prim plan compasiunea şi toleranţa. Unii uită să ţină sub control nervii şi agresivitatea verbală şi pot strica tot iar tu ori eşti generatorul unor astfel de momente, ori victima lor, ducând la suferinţe ori de o parte, ori de alta!

Noroc de trigonul superb dintre Soarele în tranzit prin Peşti şi guvernatorul tău Saturn din Scorpion, care te susţine să gestionezi bine situaţia, ca nu cumva să sară toată liniştea ta în aer! Pune-te în pielea celuilalt şi vezi ce simţi. Da, ce simţi, pentru că de obicei laşi acest aspect pe un nivel secundar şi tratezi totul doar prin prisma raţiunii, dar de data aceasta se face apel la inima ta, la valorile emoţionale, afective, psihice ale celui din tine.

Horoscop lunar martie 2014 – Capricorn furnizat de acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top