Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop decembrie 2014 - Berbec

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Berbec

Eşti una dintre acele zodii agitate, prinsă la mijloc în marele aspect ce se va forma luna aceasta. Uranus, din zodia ta, va intra în conflict şi cu Jupiter din Rac şi cu Pluto din Capricorn, ceea ce va face ca multe din eforturile tale să fie mai mari ca oricând. Ba chiar finalul de lună, şi apoi luna următoare, fii pregătit pentru o adevărată luptă, când se va alătura şi Soarele acestui mare aspect triplu, ceea ce nu sună prea fericit pentru voi, Berbecii.

Nu te simţi chiar în apele tale pentru că Marte, guvernatorul tău, va avea începând de luna aceasta, mers retrograd, ceea ce nu s-a mai întâmplat de mai bine de 2 ani, ca atare vei avea senzaţie nouă şi ciudată, cum că unele lucruri merg de-a-ndoaselea decât de obicei, dar poate nu e rău să te mai întorci un pic din drum ca să vezi ce ai scăpat din vedere. Marte în Balanţă te ajută să repari multe aspecte dezechilibrate, chiar dacă tot această configuraţie este vinovată şi de o mai mare stare de tensiune.

Pregăteşte-te pentru o confruntare de forţe între viaţa personală şi cea socio-profesională, care vor cere enorm de la tine, iar tu eşti doar unul, cum să te împarţi? Va trebui să ţii sub control această stare de tensiune, care poate răbufni în cele mai neplăcute forme: ori furtuni acasă, ori conflicte la serviciu, şi tu trebuie să fii cel care să dea, de fiecare dată, dovadă de calm, de răbdare, de înţelepciune.

Ai toate şansele să restabileşti ordinea în acele situaţii conflictuale care se vor încinge peste tot, deoarece ai în tine resurse imense de iubire şi dacă reuşeşti să o canalizezi spre ceilalţi iar aceştia te vor îmbrăţişa cu toleranţă şi afecţiune, la rândul lor, ai avea o lună pozitivă, Luna aceasta trebuie să ridici sus ştacheta, să nu te mulţumeşti cu puţin, să ceri de la viaţă şi să priveşti întotdeauna în jumătatea de sus a tuturor lucrurilor, pentru că meriţi tot ce este mai bun şi lupţi pentru a obţine superlativul: şi de la tine însuţi, şi de la ceilalţi, iar lupta ta pentru ce-i mai bun se va solda cu roade excelente. Nu fi modest!

Sursa: Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top