Connect with us

Revistateo.ro

Horoscop lunar aprilie 2014 - Balanta

Horoscop Lunar

Horoscop lunar martie 2014 – Balanta

Intri în centrul atenţiei, mai mult ca oricând luna aceasta. În primul rând, de ceva vreme Marte se află în zodia ta, ceea ce poate fi şi un aliat bun, în sensul că îţi insuflă curaj, energie, tonus bun, dar şi o mai mare stare de agitaţie şi nervozitate. Dacă ştii să canalizezi această fantastică energie într-un sens constructiv, atunci vei resimţi din plin beneficiile acestui tranzit. Nu numai că Marte trece pe aici destul de rar – cam o dată la un an şi ceva – dar e o şedere prelungită din cauza retrogradării lui Marte pe parcursul tranzitului său prin Balanţă, ceea ce face ca un tranzit care, în mod normal, ar dura aprox. 2 luni, de data aceasta să se prelungească până la 8 luni, ceea ce e o raritate!

Tu, Balanţa, eşti beneficiara acestui tranzit atât de lung, numai că nu este în totalitate pozitiv, ci poate fi şi vinovat de unele din cele mai tensionate evenimente din ultimii ani. Ai 8 luni la dispoziţie pentru a da startul unor proiecte îndrăzneţe, unor iniţiative noi, unor direcţii faţă de care, înainte, arătai rezerve şi temeri, dar luna aceasta apare ceva nou în peisaj. Marte începe să meargă… invers, adică are mers aparent retrograd, iar aşa ceva nu s-a mai întâmplat de prin 2012, deci îţi dai seama cât de rar şi de special este acest eveniment astral. Retrogradarea lui Marte va dura din martie până în mai, deci ceea ce părea a fi un avantaj – prezenţa lui Marte în rodia ta – se poate transforma totuşi şi într-o mică povară, pentru că multe lucruri începute înainte de acest interval pot intra în recul, de parcă încep să apară şi piedicile, şi încercările, în care trebuie să demonstrezi cum ştii să foloseşti beneficiile lui Marte. Răbdarea, calmul, toleranţa, diplomaţia sunt câteva din valorile cele mai puse la încercare în acest răstimp.

Mai mult decât retrogradarea lui Marte în zodia ta, pe 22 martie tot în zodia ta intră şi Nodul Lunar Nord, alt eveniment rarisim, deoarece Nodul Nord nu a mai trecut prin Balanţă de acum… 18 ani! Va dura mai bine de un an până ce Nodul Nord le va reformula vieţile tuturor Balanţelor, deci trebuie să te pregăteşti sufleteşte pentru evenimente de destin, pentru momente cu iz special în care trebuie să arăţi cine eşti, ce ai devenit, cât de bine ţi-ai îndeplinit misiunea în ultimii 18 ani, şi, dacă nu eşti foarte mulţumit de rezultate, să poţi lua unele măsuri prin care să poţi atinge starea de împlinire. Foarte important evenimentul, despre care vei putea citi în curând într-un articol special dedicat Nodului Nord publicat în secţiunea Noutăţi.

Este o lună căreia îi acorzi o importanţă specială, deoarece simţi că ea va aduce o schimbare în viaţa ta. Aduni familia alături de tine pentru a discuta de aceste schimbări pe care trebuie sau vrei să le faci, iar răspunsul lor e de-a dreptul stimulativ şi îţi dă curaj să te apuci cât mai repede de treabă. Oricare ar fi schimbarea în viaţa ta de acum încolo – profesională, sentimentală, familială, locativă etc – o priveşti cu încredere fără să te uiţi înapoi, la eventuale eşecuri anterioare, ci cu maxim optimism că la final te aşteaptă succesul. Este exact atitudinea perfectă pentru a transforma o idee într-un fapt! Ai sentimentul că poţi obţine sau poţi primi ceea ce vrei, fără a te compara nicio clipă cu alţii. Contează dorinţele tale şi îţi spui că sunt de toate pentru toţi, şi mai ales pentru tine, şi ajunge doar să dai startul acelor noi planuri de viitor pentru a ajunge acolo unde visezi. Cât timp eşti convins că e vremea schimbării şi, mai ales, îi ai şi pe cei dragi aproape să te susţină, nimic nu te mai poate opri! Nu contează câtuşi de puţin retrogradarea lui Marte prin zodia ta care te mai poate întoarce din drum, uneori, pentru că te poţi folosi de acest ocol pentru a mai încerca odată ceva ce n-a mers cândva, pentru a revizui ceea ce s-a împotmolit, pentru a-ţi aduna forţele pentru un nou start în forţă.

Horoscop lunar martie 2014 – Balanta furnizat de Acvaria.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Horoscop Lunar

To Top