Connect with us

Revistateo.ro

Cosmetica

Greselile de la salon care iti strica manichiura si te pun in pericol

Multe persoane aleg sa mearga la salon pentru a obtine o manichiura frumoasa si ingrijita.

In functie de cat de repede cresc unghiile si de oja folosita, femeile frecventeaza salonul.

Ei bine, exista cateva lucruri care salonul le face in mod gresit si care iti pot strica unghiile.

Prima greseala este chiar a celor care merg la salon cu gandul ca vor un anumit model pe unghii. Acest lucru nu este posibil intotdeauna, caci fiecare persoana are unghii diferite. De asemenea, chiar daca pe internet ar putea arata foarte bine, pe unghiile tale s-ar putea sa nu arate la fel. Daca manichiurista nu iti va explica acest lucru, te vei alege cu niste modele care vor arata urat.

Fii atenta la curatenia din salon si evita-le pe cele neigienice

Nu iti aduci kitul tau de manichiura de acasa – desi unele unelte de la salon sunt usor de curatat, altele sunt greu de sterilizat. Astfel, nu poti fi sigura ca nu te vei alege cu o boala. Multe unelte din metal sunt tinute intr-un sterilizator si sunt sigure. Insa, o pila, spre exemplu, ar putea sa te imbolnaveasca grav. O manichiurista spune ca nu este o rusine sa iti aduci tu pilele de acasa.

Mai toate manichiuristele te sfatuiesc sa ai mare grija cu cuticulele si sa aplici regulat un ulei special. Unele dintre ele, insa, prefera sa le taie cu forfecute speciale, iar de multe ori se ajunge la sangerare. Ar trebui sa ii spui mannichiuristei tale sa se rezume la unghiile tale si sa nu taie cuticulele.

Citeste si: Trucuri pentru a avea cele mai frumoase unghii, cu bani putini. Primul este cel mai important

Nu au grija la salon de prosoapele pe care lucreaza. Este foarte usor sa te alegi cu o infectie in cazul in care vezi ca manichiurista iti pune mainile pe prosopul pe care l-a folosit la clienta de dinaintea ta. Atrage-i atentia ca te poti imbolnavi foarte usor si evita astfel de saloane.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top