Connect with us

Revistateo.ro

O batrana cu "mainile urate" a cerut sa i se faca manichiura. Raspunsul emotionant pe care l-a primit de la stilista

Stil de viata

O batrana cu „mainile urate” a cerut sa i se faca manichiura. Raspunsul emotionant pe care l-a primit de la stilista

O batrana cu „mainile urate” s-a prezentat la salonul de cosmetica pentru ca voia unghii noi. Ii era rusine sa isi arate mainile, insa manichiurista Brandalyn Mae Porter a admirat-o pentru ca mainile ei simbolizeaza povestea ei de viata, scrie womansworld.com.

Brandalyn Mae Porter este o manichiurista destul de populara pe Facebook. Meseria ei este sa le faca fericite pe femei atunci cand cer o culoare noua la unghii sau un model ori o forma care sa le caracterizeze.

Intr-o zi, o batrana i-a cerut femeii sa gaseasca o oja potrivita pentru unghiile sale. Nu isi dorea o culoare puternica pentru ca are „mainile urate”, insa Brandalyn a tinut sa o contrazica intr-un mod tare frumos.

„Mainile mele sunt urate. Nu vreau sa le evidentiez sub nicio forma”, i-a spus batranica. In acel moment, manichiurista a tinut sa ii spuna asta: „Mainile tale spun povestea vietii tale. Este o poveste a iubirii, a protectiei, a afectiunii, a aventurii. Aceste maini au atins si au trecut prin lucruri la care cei mai milti oameni doar viseaza”.

Dupa aceasta discutie emotionanta, femeia a ales culoarea roz, impresionata fiind de spusele stilistei.

Postarea de pe pagina de Facebook Love What Matters a strans peste 800.000 de vizualizari si mai mult de 190.000 de share-uri. Povestea batranei a facut, astfel, inconjurul lumii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top