Connect with us

Revistateo.ro

Greseli pe care le faci cand iti vopsesti unghiile

Frumusete

Greseli pe care le faci cand iti vopsesti unghiile

O manichiura perfecta se obtine respectand anumite reguli minimale. Exista o serie de greseli pe care le faci cand iti vopsesti unghiile sau le-ai facut macar o data. Iti spunem ce am aflat de la expertii in manichiura.

Femeile au doua mari dileme atunci cand vor sa se gateasca: ce pantofi sa incalte si cu ce culoare sa isi vopseasca unghiile. Cand vine vorba de ingrijirea unghiilor, apar o serie de probleme pe care e bine sa le semnalam. Unghiile vopsite prost, fara a tine cont de sanatatea acestora, se pot imbolnavi si pot cadea in timp.

Cele 4 greseli pe care le faci cand iti vopsesti unghiile

1. Nu folosesti o baza pentru lacul de unghii. Daca in cazul machiajului trebuie sa te dai cu crema hidratanta inainte de a aplica fondul de ten, acelasi lucru trebuie sa il faci si cand iti vopsesti unghiile. Foloseste o baza de unghii pentru ca  lacul sa reziste, iar unghiile sa nu se decojeasca.

2. Tai cuticulele. Multe manichiuriste fac asta pentru o buna ingrijire, insa adevarul este altul. Daca tai cuticulele de fiecare data inainte sa te dai cu lac, unghiile vor deveni mai ingrosate, iar curatarea va fi, culmea, deficitara. Nu mai spunem ca pielitele taiate prost cresc riscul aparitiei infectiilor.

3. Pilesti in ambele directii. Pila trebuie folosita prin miscari repetitive in aceeasi directie pentru ca unghia sa nu isi piarda din rezistenta. E adevarat ca asta presupune timp si tocmai de aceea multe femei trec de aceasta faza.

CITESTE SI: Cum sa faci ca unghiile sa iti creasca mai repede

4. Spala-ti mainile cu apa fierbinte inainte sa iti vopsesti unghiile. Dupa ce ti-ai lasat unghiile in apa calda, aplica cu atentie lacul de unghii. Acesta e un truc care il face mai rezistent. Atentie! Chiar si daca iti pui unghii cu gel, daca nu le ingrijesti corespunzator, acestea se vor decoji si se vor rupe.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top