Connect with us

Revistateo.ro

Gel de dus cu carbune medicinal pentru acnee

Cosmetica

Gel de dus cu carbune medicinal pentru acnee

Sunt cel putin 4 motive pentru care ai nevoie de un gel de dus cu carbune medicinal, iar unul dintre acestea este acneea. Vezi care sunt proprietatile acestui tip de carbune.

Carbunelui medicinal i se mai spune si carbune vegetal si este un produs 100% natural. Acesta se obtine printr-un proces de ardere la temperaturi inalte a lemnului, intr-un mediu lipsit de oxigen. Are o serie de proprietati medicinale, iar principala sa calitate este eliminarea toxinelor din organism.

Carbunele activ (obtinut prin procesarea cenusei carbunelui medicinal imediat dupa ardere) are efecte terapeutice puternice. Poate fi folosit in rutina de infrumusetare de zi cu zi si este un excelent produs pentru detoxifiere.

Cum poti scapa de acneea de pe spate si decolteu

A urmat un tratament pentru acnee pe care il folosesc multe femei si a facut tromboza

4 motive pentru care ai nevoie de carbune medicinal in casa

1. Absoarbe toxinele nocive prin simpla aplicare la nivelul pielii sau in apa in care faci baie;
2. Curata tenul de acnee;
3. Face pielea mai fina si combate eczemele care apar in orice parte a corpului;
4. Inlatura excesul de aciditate al pielii, cel care produce imbatranirea si oxidarea celulara.

Carbunele medicinal este folosit cel mai adesea pentru infrumusetare. Adauga una sau doua tablete faramitate de carbune medicinal in gelul tau de dus si spala-te pe fata cu aceasta compozitie inedita. Lasa gelul pe fata pret de 5-10 minute dupa care limpezeste-ti tenul cu apa calduta.

Daca ai cosuri pline de puroi, acestea vor disparea a doua zi, intrucat carbunele extrage tot ce e nociv organismului, inclusiv eczemele care se depun la nivelul pielii.

Este bine ca atunci cand combini carbunele cu gelul de dus sa nu il faramitezi foarte tare deoarece e indicat sa ramana si cateva bucati mai mari. Gelul de dus cu carbune medicinal este eficient si pentru acneea de pe spate si sani, o alta problema dermatologica frecventa printre femei. Acneea de pe spate si de la nivelul sanilor apare din cauza unor dezechilibre hormonale serioase.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top