Connect with us

Revistateo.ro

FOTO. Așa arată corpul unei femei după ce naște

Stiri

FOTOGRAFII EMOȚIONANTE. Așa arată corpul unei femei după ce naște

Fotografiile prezentate în acest articol le pot înțelege numai și numai femeile. Ele știu ce înseamnă să aștepți cu nerăbdare să dai naștere unei vietăți pe care doar ele o simt timp de 9 luni în pântece. Ele știu cât de multe transformări suferă corpul lor în doar 9 luni de zile. În plus, după ce dau naștere unor comori, niciodată nu vor mai fi aceleași precum erau înainte de momentul care le-a schimbat viața. Definitiv.

La 5 săptămâni de la naștere, artista Jade Beall și-a făcut câteva fotografii împreună cu copilul ei, pe care le-a împărtășit cu prietenii. Pe lângă fotografiile cu ea, au fost surprinse și alte mămici la câteva săptămâni după ce au născut pentru a dovedi ceva ce știm cu toții: Mamele (femeile) sunt frumoase chiar și cu trupul modificat post-partum.

CITEȘTE ȘI: VOI FI O MAMĂ BUNĂ PENTRU COPIII MEI?

Fotografii emoționane: Așa arată corpul unei femei după ce naște:

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce nast6

„Am avut piele grasă în locuri unde înainte nu mi se depunea grăsimea deloc și pungi sub ochi. Aceasta era versiunea mea reală după naștere. Nu am folosit Photoshop pentru a schimba nicio parte a corpului meu”, spune Beall.

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce nast5

„Multe femei s-ai simțit identificate cu fotografia mea și au dorit să se fotografieze și ele. În acel moment mi-am dat seama că am ajutat mai multe mame să se bucure de acest moment al vieții lor, să-și iubească trupurile indiferent de forma lor”

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce naste1

Jade Beall, fotografa de 35 de ani care locuiește în Arizona, SUA, a strâns mai multe fotografii pe care le-a primit de la mămici din toată lumea pentru a crea un portofoliu spectaculos cu versiunea reală a femeilor după ce nasc.

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce naste2

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce naste3

FOTO Asa arata corpul unei femei dupa ce naste4

1 Comment

1 Comment

  1. andrei

    2015-03-04T20:09:00+02:00 at 2015-03-04T20:09:00+02:00

    Si totusi unele femei le este rusine să arate burtica chiar si sotilor ce nu inteleg ele este că pentru noi este cea mai draga parte a corpului petru că acolo a fost cea mai minunată fiintă din viata noastră

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top