Connect with us

Revistateo.ro

Star

Celia a pierdut o sarcină. Drama prin care a trecut artista

Cântăreața Celia și-a mărturisit drama în platoul de la WOWBiz. Artista a povestit cum a aflat că a pierdut un copil.

Celia este una din cele mai iubite cântărețe de la noi. Puțini știu că vedeta a trecut printr-o dramă uriașă. Nu a vrut să facă niciodată avort, însă Dumnezeu a luat o altă decizie în legătură cu copilașul din burtica ei. Cântăreața a pierdut o sarcină și a povestit cum s-a întâmplat totul.

Celia: „Acum pot să vorbesc!”

„Daca m-ai fi intrebat in urma cu cateva luni nu as fi putut sa vorbesc despre asta. Acum pot sa vorbesc, sunt o femeie puternica. Puterea asta o putem gasi toti pentru ca puterea asta vine de undeva de sus.

Si la dispariția tatalui meu, si acum, si de fiecare data cand am avut nevoie incepeam sa ma rog si atunci cand te rogi primesti raspuns la toate rugile tale.

CITEȘTE ȘI: Alexandru Arșinel își găsește liniștea în credință după încercările din ultima vreme

VIDEO: Reacția Simonei Halep în momentul în care Gabi Firea a fost huiduită. Ce nu s-a văzut la TV

Acest copil a venit intr-un moment greu pentru sotul meu, atunci cand el si-a pierdut tatal, dar nu stiu de ce s-a razgandit (n.r.- copilul) si s-a gandit ca trebuie sa mearga intr-o lume mai buna. In prima luna (n.r.- de la pierderea sarcinii) mi-a fost extraordinar de greu si am plecat in Australia. Nu as fi putut sa raman aici.

Sunt convinsa ca am o armata de ingeri care ma protejeaza de sus. Ma gandesc ca poate Dumnezeu m-a protejat. Daca la examenul acela morfologic as fi aflat ca are o problema (n.r.- copilul) eu nu as fi putut sa fac un avort”, a mărturisit aseară Celia la Kanal D.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top