Connect with us

Revistateo.ro

Astro-FUN

Ce cadou să-i faci mamei tale de 8 Martie, în funcție de zodia ei

Ce cadou sa îi faci mamei, in functie de zodie, de 8 Martie, în funcție de zodie:

MAMA BERBEC
Dacă mama ta s-a născut în zodia Berbec, trebuie să știi că aceasta este o femeie de fier. Te-a crescut cu o mână de fier și nu s-a dat la o parte de la nimic în lume. Cadoul ideal pentru o femeie puternică precum mama Berbec poate fi un articol cosmetic, articole de vestimentație roșie (sugerează pasiunea, roșul este culoarea Berbecului), trandafiri sau parfumuri feminine dar puternice.

MAMA TAUR
Mama Taur s-a preocupat întotdeauna ca micuțul sau micuța ei să aibă mereu tot ceea ce are nevoie. Mama Taur își găsește securitatea în propria sa persoană și își poate stabili singură valorile după care se ghidează în viață. Bomboanele, ciocolata, alunele îmbrăcate în ciocolată sau prăjiturelele cât mai simple ar putea s-o cucerească pe mama ta.

CITEȘTE ȘI: CADOUL PERFECT DE MĂRȚIȘOR, ÎN FUNCȚIE DE ZODIE

MAMA GEMENI
Mama Geamăn are un spirit adolescentin pe care și-l păstrează până în ultima clipă a vieții, și trebuie să ții cont de jovialitatea și energia acesteia atunci când îi faci un cadou. Mama ta s-ar bucura nespus de mult dacă i-ai cumpăra o veselă nouă sau un joc de societate pe care să-l jucați împreună în familie, atunci când vă reuniți duminica.

MAMA RAC
Mama ta Rac își bazează majoritatea acțiunilor în viață după ceea ce simte. Este o fire melancolică și care poate fi foarte ușor supărată. Cadoul ideal pentru o mamă Rac ar fi un talisman sau o piatră prețioasă, un buchet de flori (de preferință orhidee) sau diferite articole pentru bucătărie (mama Rac petrece mult timp în casă).

MAMA LEU
Mama Leu găsește mereu sursa iubirii în ea pentru a-i mulțumi și pe ceilalți deoarece aceasta consideră că dacă nu te iubești pe tine însuți, nimeni nu o va face. Tocmai de aceea, pentru că mama ta este una cochetă și grijulie cu cei din jur, prin prisma imaginii sale, oferă-i obiecte de artă (va savura tablouri realizate cât mai amatoricesc sau mici obiecte sculptate) sau un bilet la o piesă de teatru. Bineînțeles că produsele cosmetice sunt o alegere excelentă.

MAMA FECIOARĂ
Ai norocul că ți-a dat Dumnezeu o mamă deschisă la minte, foarte iubitoare și protectoare, dar și cicălitoare, dar spre binele tău. Cadourile care o vor mulțumi pe mama ta Fecioară sunt nenumărate: truse de machiaj, cărți de critică literară, căni și bijuterii personalizate, parfumuri cu esență de cedru etc.

Afla, in pagina urmatoare, ce cadou sa ii faci mamei tale, in functie de zodie

Pagini: 1 2

1 Comment

1 Comment

  1. alexandra

    2017-03-04T19:19:38+02:00 at 2017-03-04T19:19:38+02:00

    Daca se poate as dori sa aflu ce cadou pot sa ii fac mamei mele care are zodia fecioara

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Astro-FUN

To Top