Connect with us

Revistateo.ro

A fost declarata moarta de la o embolie cu lichid amniotic. Ce s-a intamplat pe urma...

Stiri

A fost declarata moarta de la o embolie cu lichid amniotic. Ce s-a intamplat pe urma…

Atunci cand auzi despre embolie cu lichid amniotic, trebuie sa stii ca este una dintre cele mai intalnite cauze de deces matern. Este vorba despre o complicatie foarte grava care poate afecta inclusiv copilul inainte de nastere.

Cand s-au implinit 39 de saptamani de sarcina, au inceput contractiile pentru Melanie Pritchard. Ceea ce parea inceputul unei nasteri normale a devenit o chestiune de viata si de moarte. Totul parea normal in timpul sarcinii lui Melanie. Nimeni nu ar fi banuit prin ce trebuia sa treaca femeia odata ajunga pe patul de travaliu.

Melanie era insarcinata cu al doilea copil, o fetita pe care barbatul a decis sa o boteze Gabriela, „eroina lui Dumnezeu”, caci nasterea ei a fost un adevarat miracol. Imediat dupa ce i s-a rupt apa, lui Melanie a inceput sa i se faca rau, insa a considerat ca e normala aceasta stare pentru o femeie care mai are putin si isi tine copilasul in brate. Inima ei batea tot mai puternic la fiecare secunda care trecea pana cand s-a oprit de tot. Tensiunea arteriala coborase la zero. Medicii au facut anuntul: Melanie a suferit o embolie cu lichid amniotic. Intrase in moarte clinica.

Endometrioza, boala care duce la avort spontan

Inima acestei fetite a incetat sa bata de 5 ori dupa nastere. Iata ce s-a intamplat dupa acest episod!

Fetita a supravietuit la nastere, iar Doug, sotul lui Melanie, s-a rugat neincetat lui Dumnezeu sa se produca o minune. Nu accepta sub nicio forma moartea femeii care i-a adus pe lume al doilea copil. „Am inceput sa ma rog si sa spun: Doamne, stiu ca totul se intampla cu un scop! Stiu ca nu dai oamenilor mai mult decat pot duce. Fa, Te rog, o minune!”.

Barbatul a facut un apel la prieteni si rude sa se roage in acelasi timp. A reusit sa stranga 150.000 de oameni pe Facebook si Twitter care s-au rugat in acelasi timp pentru viata femeii. La scurt timp dupa rugaciune, Doug a mers la Melanie, care era tinuta in viata artificial, de aparate, si i-a spus: „Te iubesc, eu mereu te voi iubi. Copiii nostri, Gabriela si Brady sunt minunati si te iubesc. Daca mai e o mica scanteie in tine pentru a lupta, te rog, aprinde-o. Indiferent de sperantele mele, promite-mi ca ingerul tau pazitor ne va trimite semne daca nu te vom mai vedea”.

A fost declarata moarta de la o embolie cu lichid amniotic. Ce s-a intamplat pe urma...

Melanie a fost operata pentru decontaminarea sangelui de lichid amniotic. Dupa cateva zile, s-a produs miracolul: femeia a revenit la viata, insa trebuia tinuta sub supraveghere medicala. Recuperarea lui Melanie, extrem de rara in cazul emboliei cu lichid amniotic, i-a surprins pana si pe medici. Astazi, femeia este sanatoasa si fericita alaturi de sotul si cei doi copii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top