Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Era gata de nașterea prin cezariană, însă medicii i-au spus direct: „Doamnă, e peste tot pe dinăuntru!”

Karisa Bugal a trăit momente de groază chiar înainte să nască. Femeia era pregătită psihologic pentru nașterea prin cezariană, însă nu a fost deloc pregătită pentru vestea pe care medicii urmau să i-o dea după primele minute de când a ajuns în spital.

Povestea Karisei poate fi povestea oricărei femei

Tânăra și-a făcut o nouă analiză de rutină înainte să nască, iar doctorii i-au pus un diagnostic rar, care afectează doar o naștere din 100.000.

Femeia a fost depistată cu embolie cu lichid amniotic, o complicație severă a sarcinii. Fluidele care se aflau în jurul bebelușului au ajuns în sângele mamei cauzând dureri puternice. Cele mai multe astfel de cazuri se finalizează prin decesul mamei. Femeia a murit la scurt timp după ce a născut.

CITEȘTE ȘI: Caz uluitor! I s-a rupt apa în mall și a născut pe holuri. Un bărbat era la cumpărături și ceea ce a făcut de față cu toată lumea este impresionant

„Dacă ar fi ales să nască prin cezariană cu rahianestezie, este foarte posibil ca până să putem monta un sunt spinal, fiul ei să moară”, a declarat dr. Gerow, cel care s-a ocupat îndeaproape de sarcină.

„Cum să-i spun că mămica lui a murit în timp ce îl aducea pe el pe lume? Mă gândesc tot timpul la asta. Ce să îi spun când mă va întreba unde e mămica lui?”, a mărturisit cu lacrimi în ochi soțul Karisei, Wes.

Micuțul nu o va cunoaște niciodată pe mama lui, însă mereu o va privi ca pe o eroină, căci așa a și fost. Femeia a acceptat sacrificiul suprem doar ca să aducă pe lume un suflet.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top