Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Femeia asta s-a chinuit 12 ore să nască. Medicii au rămas muți când au văzut ce a ieșit

O femeie din Australia s-a chinuit mai bine de 12 ore să nască. Medicii aveau cele mai crunte scenarii despre starea ei de sănătate și se așteptau la ce e mai rău pentru copilul din burtică.

Medicii au rămas muți de uimire

Nina Tassel a intrat în atenția doctorilor și a presei recent. Femeia de 37 de ani. Sarcina femeii a decurs normal, însă toată lumea era îngrijorată pentru că burta ei era anormal de mare pentru o gravidă.

Sarcina a decurs normal, în ciuda dimensiunii imense a burții. Până să nască, femeia nu a avut nicio problemă. În momentul în care a ajuns la spital, lucrurile au luat o turnură neașteptată. Medicii i-au spus că nu e încă pregătită să nască, așa că au trimis-o acasă.

Într-una din zilele următoare externării sale, Nina a avut dureri îngrozitoare: a sosit momentul mult așteptat. O întreagă echipă de doctori și infirmiere s-au deplasat la ea acasă. Travaliul a durat 12 ore și ceva și a fost presărat cu urlete ca din iad, dureri cumplite și repetate episoade de leșin.

CITEȘTE ȘI: Bebelușul care s-a născut cu părul alb

CITEȘTE ȘI: Naștere transmisă online, după ce un spital a refuzat o gravidă

Când a născut, medicii au înțeles de ce a durat atât de mult nașterea. Băiețelul cântărea 6 kilograme și măsura 60 de centimetri, în comparație cu 51 de centimetri cât au nou-născuții, scriu cei de la Daily Mail.

Sursa foto: Daily Mail

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top