Connect with us

Revistateo.ro

Foloseste acest amestec o data pe saptamana si uita de riduri

Cosmetica

Foloseste acest amestec o data pe saptamana si uita de riduri

Orice femeie isi doreste sa scape de riduri si sa aiba un ten tanar si o piele ferma. Din pacate, odata cu trecerea timpului acest obiectiv devine tot mai greu de atins. Poluarea, stresul si alimentatia necorespunzatoare ne afecteaza zi de zi si fara sa ne dam seama pielea noastra are foarte mult de suferit.

Pentru a pastra tenul tanar, lipsit de riduri si imperfectiuni, fiecare femeie ar trebui sa ia in considerare utilizarea tratamentelor naturiste. Acestea dau rezultate nemaipomenite pe termen lung, protejeaza pielea si o pastreaza mereu catifelata si stralucitoare. Iata cum poti combate ridurile cu o reteta foarte simpla!

CITESTE SI: MASEAZA-TI FATA CU O FRUNZA DE ALOE VERA. UITE CE SE INTAMPLA

CITESTE SI: MASCA CU NUCSOARA TE SCAPA DE PETE

Ingrediente:
– 4 linguri de lapte praf
– 2 linguri de miere de albine
– 2 linguri de apa calda

Ce trebuie sa faci:

Amesteca laptele praf, mierea de albine si apa calda pana obtii o pasta omogena foarte fina. Aplica pasta pe toata fata, insistand asupra zonelor predispuse la riduri. Evita zona ochilor si cea a buzelor. Inmoaie un prosop din bumbac in apa calduta, stoarce-l si apoi pune-l pe fata. Stai intinsa timp de 10 minute si lasa amestecul sa actioneze. Curata apoi fata cu ajutorul acestui prosop si daca este nevoie clateste-o cu putina apa calda.

Inca de la prima utilizare a acestei retete pielea ta se va schimba complet. Proprietatile antibacteriene ale mierii de albine te vor ajuta sa scapi de cosuri, pete si micile imperfectiuni, iar laptele praf va exfolia tenul si va contribui la indepartarea ridurilor. Apeleaza la amestecul anti-rid cel putin o data pe saptamana si rezultatele nu vor intarzia sa apara. Nu uita sa te hidratezi foarte bine, atat pe interior cat si la exterior. Bea cel putin 3 litri de apa in fiecare zi si foloseste o crema intens hdiratanta.

sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top