Connect with us

Revistateo.ro

masca antirid

Cosmetica

Fa o masca antirid care CHIAR ARE EFECT! Ingredientele? Sunt in frigiderul tau!

Daca ti-au aparut deja ridurile de expresie din colturile ochilor sau in jurul gurii, ori ai cateva dungi pe frunte sau pur si simplu vrei sa previi aparitia lor, prepara aceasta masca antirid din ingrediente la indemana!

Ai nevoie de doar 3 ingrediediente cu care sa prepari o masca antirid extrem de eficienta. Le gasesti chiar in frigiderul tau!

Combina un albus de ou cu 3 linguri de suc de morcovi si o lingura de miere. Sucul de morocovi trebuie sa fie proaspat si il poti obtine (caci e vorba despre o cantitate mica) daca storci cativa morcovi dati pe razatoare.

Amesteca albusul de ou cu sucul de morcovi si mierea pana obtii un amestec omogen. Intinde masca peste tenul curat si uscat, pe fata si pe decolteu.

CITESTE SI: Alimente care încetinesc îmbătrânirea

CITESTE SI: Vrei sa renunti la zahar? Cu ce o sa indulcesti cafeaua dimineata? Vezi ce inlocuitori pentru zahar poti folosi!

Ai grija, caci aceasta masca este lichida, asa ca mai bine faci operatiunea cat timp faci baie, in cada, unde nu risti sa murdaresti nimic.

Tine masca antirid pe fata pentru 10-15 minute. Clateste apoi cu apa rece.

Vitamina A din morcovi este foarte buna pentru ten, deoarece ii refaca elasticitatea, reusind astfel sa reduca ridurile. Albusul de ou are efect astringent, reusind astfel sa intinda pielea. Mierea are enzime benefice pentru piele. Asadar, per ansamblu, masca antirid este usor de facut si foarte eficienta.

TRUC: daca vrei, poti inlocui sucul de morcovi cu vin proaspat facut (ca tot este sezonul!) care contine antioxidanti ce protejeaza pielea de radicalii liberi. Stimuleaza circulatia liberi si face pielea mai elastica.

Fie ca optezi pentru varianta cu vin sau cu morcovi, important este sa aplici aceasta masca antirid cel putin o data pe saptamana – recomandat este sa o aplici o data la doua zile, pentru efecte uimitoare!

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cosmetica

To Top