Connect with us

Revistateo.ro

Elixirul rusesc te intinereste cu pana la 20 de ani

Frumusete

Elixirul rusesc te intinereste cu pana la 20 de ani

Elixirul rusesc este un produs natural, preparat in casa, care te poate intineri cu pana la 20 de ani. Uite cum il prepari!

Unii ar spune ca acesta este elixirul tineretii. Toate plantele necesare sunt combinate in asa fel incat iti pot oferi impreuna cele mai bune rezultate. Daca iti doresti sa scapi de riduri si sa arati mai tanara ar trebui sa apelezi si tu la elixirul rusesc.

Ingrediente necesare pentru a-l prepara:
– 100 de grame de flori de musetel
– 100 de grame de frunze de patrunjel
– 100 de grame de muguri de mesteacan

CITESTE SI: UITE CE SE INTAMPLA DACA FACI O BAIE CU MIERE

CITESTE SI: MASCA CU ARGILA PENTRU UN TEN PERFECT

Mod de preparare:
Acest amestec de plante se consuma sub forma de ceai. Se pune o lingura de amestec intr-un vas si se toarna deasupra 500 de ml de apa fiarta. Se lasa la infuzat 20 de minute dupa care se scurge si se lasa la racit. Dupa ce s-a racit se indulceste cu miere de albine. Se bea cate o cana de ceai dimineata pe stomacul gol si inca una seara, la doua ore dupa cina. Dupa ultima cana de ceai consumata nu se mai mananca si nu se mai bea nimic. Acest tratament se urmeaza aproximativ o luna, dupa care se ia pauza cel putin 5 saptamani si se repeta din nou.

Exilirul rusesc da rezultate nemaipomenite. Pe langa faptul ca pielea ta va fi mai supla si mai elastica, vei reusi sa pierzi cateva kilograme bune daca asociezi aceasta cura cu o alimentatie corespunzatoare si multa miscare. Metabolismul se va accelera si toate toxinele din organism vor fi eliminate pe parcursul primei luni de consum. In plus, ficatul si rinichii vor functiona in parametrii normali.

Sursa foto: materialworldsingapore.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top